Velig

Åååh måste skriva ett inlägg emellan hårbilderna, blir för mycket hår annars kom jag på! Haha.
Blev inte någon bra bild ändå! Så fixar nog det imorgooon. Ljusare blev håret i alla fall och inte kortare THANK GOD! hihi, trodde jag skulle bli tvungen att klippa typ 10 cm eller något.. Som tyr var blev det inte så! Så jag är glad.
Nu snöar det dock,.. Det lägger sig inte (hoppas jag) men det ska ju bli fint i helgen så då blir jag nöjdis!
Okej glöm det jag sa, gick in på klart.se och såg att det inte alls ska bli fint men varmt i alla fall! Skönt det!
Jag är så velig idag så här kommer ändå en bild på mitt hår, ingen bra bild... Men skit samma!
/ H

I'm hairy high and low. Don't ask me why. Don't know

Ska ju klippa och färga håret idag, så tänkte att ni skulle få en liten före bild så slänger jag upp en efterbild sen! För jag vet att ni kommer vara såååå nyfikna! hehe.
/ H

Hej hej hej hej hej

Ska skärpa mig och börja blogga lite mer igen. Promise! Nu ska jag precis gå till tåget (bussen) och åka till läkaren. Håller tummarna att Hanna ska åka med samma tåg (buss).. Men såg precis att hon var hemma. Banjksnjkanjka



/ J

Glee

Sitter hemma och kollar på Glee! Är så glad att jag började kolla på den serien! Den är SÅÅÅÅ BRA! Jag kollar just nu på säsong 1 men vet att säsong 2 går på TV just nu! Kanal 11! Är inte det bästa kanalen just nu? Visar MASSA grymma serier! Som modern family, sons of tuscon, samantha who och inte att förglömma BIG BROTHER!
Men i alla fall Glee är perfekt för dig som gillar musikaler! Eftersom varje avsnitt innehåller grym musik och bra handling, tycker verkligen att alla borde ge Glee en chans för serien är grym!
/ H

Orange?

Min kära mor fyller 40 i år och ska ha en stor fest! Hon har tema Gul, Röd och Orange! SJUKT SVÅRT! Men jag har kollat lite... Hittar inte mycket som jag kan ha på mig men lite i alla fall!
Vad tycker ni om de här klänningarna? Jag är lite osäker!
/ H

Deep within

Förlåt för mitt depp inlägg där nere... Would hate it ifall det bara var det jag skrev idag!! Men har inte så mycket annat att skriva..
Hade sett fram emot att kolla på grey's idag! Så visade det sig att jag kollade på fel avsnitt förra veckan... Så jag hade redan sett det som gick på tv idag.. sur blev jag. Men fick mysa lite med min pojkis! haha,
PUSS!
Skulle inte tacka nej till att ha den brännan igen!!
/ H

Detta fält måste fyllas i

Efter skolisch idag hade jag en galen mysfika med Sandy! Avokado med keso, morötter + dipp, melon & caffe latte. Fint ska de va! Ikväll ska jag glo på greys & troligen off the map! Men nu ska de pluggas lite.
/ J

Welcome to my silly life

Det verkar som att den ena dåliga händelsen avlöser den andra. Tredje månaden i rad med olycliga saker, vart är det här året på väg? Jag har försökt att se det positivt men det verkar inte bli bättre. Men ska försöka hålla humöret uppe och peppa alla som jag vet behöver det. För det vore trettitusen gånger värre om vi inte kunde finnas här för varandra när det väl behövs. ♥
/ H

Ibland undrar jag om jag duger

Förstår inte vad det är som har hänt med blogg.se... Inläggen kommer inte fram, det fastnar någonstans i cyberrymden...
Bäst för dom att dom löser det problemet snarast!
/ H

Today for you, tomorrow for me!

Haft en rätt skön dag idag! Gillar't. Kom hem vid fyra och åkte då och tränade, orkade dock inte så mycket som jag velat för tröttheten satt fortfarande i sen i helgen.. Men lite blev det i alla fall och sedan åkte jag hem för att packa väskan och sedan bege mig ut på vägarna med mig kära mor! Det gick faktiskt jättebra! Sjukt stolt över mig själv, jag växlade till och med upp till femman idag (oooooooooh!) hahah.
Nu sitter jag hemma hos Tobias och ätar naturgodis och dricker någon färdigproducerad smoothie som Vinchy tipsade om idag, jag kan ju säga att jag föredrar mina egna! haha.
Froosh!
/ H

Girls night

Har shakat asset som vanligt med Jonna på tisdagar! För tillfället så har jag spelkväll med Becka, Sara, Ida, Jonna, Emma. Brudarna sover här med! Har sovmorgon imorgon ju. Galet skönt. Funkar inte att ladda upp bilder.. Så ni får ett tråkigt inlägg.

/ J

Top Model cycle 16!!

ÄNTLIGEN en ny säsong av top model! Jag blir så lycklig! Som sagt det är inte så svårt att göra mig lycklig! haha. Det har hittils kommit 4 eller 5 avsnitt som går att kolla på här! Jag älskar verkligen top model, det är inte min sorts serie i vanliga fall men jag menar come on! Tyra Banks är ju så jävla klockren, förlåt att jag svär men det är ju hur sant som helst! haha.
Kan ju säga att den här säsongen inte kommer komma fören i höst till Sverige såååå kan ni som jag inte vänta så gå in och kolla på länken, jag länkar igen. HÄR
Förra säsongens vinnare Ann! Så galet snygg! (Hoppas verkligen finalen visats på TV i Sverige annars lär jag väl få många arga kommentarer... haha, men har faktiskt för mig att jag såg finalen på TV förra veckan!)
/ H

Just the way you are


everyone loves music

/ J

Love


Längtar helt galet mycket tills sommaren! .. Även fast Hanna är suris att jag kommer vara mest i Norrköping.. Men misstänker att det är därför hon vill ta körkort innan dess? ♥ Galet soft bild förövrigt. Inte frosseri alls va? .. Vi kallar de picknick-koma!

/ J

Tur att ni har Hanna

Har varit alldeles för dålig på bloggandet idag.. Tvärtemot Hanna alltså.. Är helt galet trött idag. Satsar på att hålla mig vaken till nio typ. Efter skolan så följde Idis med mig hem och drack te. Sjukt mys. Nu hade jag tänkt ringa syrran som har haft första dagen på sin praktik! Adios

Snygga! Haha

/ J

Who has the time?

Så där ja då var man inskriven på körskolan! Har tre inbokade körlektioner. Dock inte så tätt som jag ville ha dom,.. Men ska prata med min körlektionslärare efter körlektionen nästa vecka! Spännande!!
Detta kommer dock ta sjukt mycket av min tid! Förstår inte hur jag ska få ihop det med skola och träning och allt annat! Jag kanske får bli en sån där människa som planerar mer kanske?
/ H

Nu så

Idag ska jag skriva in mig på körskolan! Så nu ska här börjas på riktigt!! Mitt mål är att ha körkort till sommaren! Så nu gäller det att ligga i, ordentligt! Jag ska försöka ha 2-3 körlektioner i veckan. Jag borde klara av det, är dock liite osäker, men fan skam den som ger sig! Så ska tvinga ut mamma och pappa varje dag den här veckan! Jag måste måste!!
//Fräsch i mjukisar ohyeah!
Ska även klippa och färga håret på torsdag! Är rädd för hur mycket hon kommer klippa! Gillar min längd ju! huhu...
/ H

Bikinis jag satsar på i sommar!

/ H

But i'm saying no, no no!

Vaknade imorse av att jag mådde så sjukt illa, så jag stängde av klockan (som jag för övrigt glömt ställa om så jag hade försovit mig..) sen sov jag till halv 12! Galet! Nu mår jag dock lite bättre, så jag tror jag led av sömnbrist. Nu sitter jag här och kollar på Glee, har velat börja kolla på den serien hur länge som helst! Galet, äntligen har jag tid att börja med en ny serie.. Kanske kollar på för många?
/ H

Time machine

Faaan, mår inge bra just nu.. Eller asså jag är så jävla hängig.. Hatar att må dåligt, eller vara hängig, man vill bara sova och så vill man att folk ska tycka synd om en.. Eller så är i alla fall jag! haha.
Naej nu ska jag kolla på bb och kanske dricka lite te! Om jag orkar göra det vill säga.
/ H

A second chance

Jonnisen har gjort mig sällskap fram tills nu.. Men nu åkte hon hem, 20 spänn på att hon dock kommer hit ikväll igen för att hon "ruttnar" hemma.. Haha. Men nu så ska jag duscha & städa lite och sen titta på bacherolette.

Såg förövrigt ett till avsnitt av off the map och tyckte faktiskt att de va bra denna gång .. Men alla förtjänar ju en andra chans.. Annars skulle ju inte Jonna & jag varit homies idag. Hehehehehe♥

/ J


Why do you feel so far away?



USA 2010

/ J

You're still young, that's your fault

Bästa musiken just nu, blir så galet lugn av att lyssna på gamla klassiker, eller lugn och lugn jag blir glad! Den här musiken kan till och med ta bort min stress just nu!
Det är Tobbes spellista, jag ska göra en egen, med typ samma musik men tills dess får ni nöja er med denna! gammalt
Grymt snygg bild, om jag får säga det själv!
/ H

The first cut is the deepest

AAAAAAW KOLLAR PÅ TV OCH DET ÄR VÄRLDENS SÖTASTE ISBJÖRNAR!!!! Vill haaaa en! Seriöst.. Det är en dokumentär om Knut, första isbjörnen som föddes i fångenskap..
Men det var inte därför jag skulle blogga... Men var tvungen att skriva det.
Jag är så himla sjukligt förbaskat trött!! Har legat och halvsovit i Tobbes säng hela dagen, eller jag låg och halvsov i soffan ett tag också fwi... Vi kollade på film, little Fockers, en utav uppföljarna till filmen vi såg igår! Hihi. Den var bra, rolig men jag halvsov ju så jag kanske inte ger den en rättvis bedömning!
Det var egentligen inte det jag skulle skriva hellerm så jag säger det jag skulle säga, eller skriva. Jag säger ju inte.. Men fan i alla fall! Tobbes mamma gjorde mig sjukt lycklig förut! Hon bestämde nämligen att hon skulle göra potatisgratäng och fläskfilé till middag idag!
Japp jag är rätt lätt att göra lycklig! haha.
HOW CUTE?!
/ H

Good Morning amigos

Vaknade imorse av att Hanna åkte hem, satte mig då och pluggade.. KLOCKAN NIO (EGENTLIGEN ÅTTA!!) PÅ EN SÖNDAG! Hur ofta händer de liksom? .. Skickade in uppgiften och har sovit med Becka & Ida tills nu.. Brudarna är och köper mjölk till mannagrynsgröten för tillfället. Skapligt gott♥ .. haha, börjar detta likna en mat & pluggblogg snart kanske?

/ J

Lovely things

Dåååålig på att blogga, men åkte ju till Julia igår så tänkte att hon fick stå för bloggandet eftersom vi ändå gjorde samma saker! Haha, skulle bli lite enformigt med samma innehåll i inläggen haha!
Jag hade i alla fall en mycket trevlig kväll igår, även om det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss! Haha. Vi kollade lite på körslaget (Team Gabriell är med en vecka till!!!) sedan kollade på vi "släkten är värst" seriöst jag klarar inte av sånna filmer, det är så pinsamt så att jag dör! det blir så jobbigt när allt går så fel!
Åkte hem tidigt idag med, för att hinna med lite saker, trodde faktiskt att det skulle vara varmt idag, men det är ju bara varmt i solen när det inte blåser! så jag frös som en gnu när jag gick från rese till Tobbe.
Men nu sitter jag här i värmen och ska snart gå och hoppa på honom för att han kollar på fotboll istället för att vara social med mig. Haha.
Kiss,library,love,couple,kissing,reading-c9a5ce43141b29b5059ca285195b89f5_h_large
/ H

The gang on a saturday afternoon

Blev lite ändrade planer idag.. Blev att Sara, Ida & Hanna hängde på vid brunchen med! Gott var deeeee. Sen så har vi spelat spelet "Helt hysteriskt" och skrattat helt hysteriskt mycket. Ikväll kommer även Belinda hit, sen ska vi tjejer spela lite mer spel och sen lite senare gå ut och äta. SJÄLVKLART ska vi även titta på körslaget!!

Haha, snygg bild!
/ J

Skilda världar

Har ni sett att skilda världar kommit ut på dvd?? JAG VILL HA! Seriöst, skulle bli så lycklig. Inte för att det är världen bästa serie, men för att den var så bra när det gick på TV! Jag missade inte ett avsnitt! Måste införskaffas!
/ H

Hey you

Sitter här och väntar på att få ett levnadstecken från Jonna & Becka.. Vi ska baka scones tillsammans till brunch! Skapligt nice. Eller ja, det skulle va nice om dom kunde vakna snart.. Börjar bli lite hungrig liksom.

.. Ser ju inte så äckligt ut. Hehee

/ J

Rolling in the deep

Det är sjukligt fint väder idag och jag ligger i Tobbes säng, hade tänkt kolla ikapp på mina serier, bla sista avsnittet på säsong ett av pretty little liars så sorglit! Nu får jag säkert vänta en halv evighet innan säsong två.......
I alla fall, ni tänker säker "GÅ UT KVINNA SOLEN LYSER DET ÄR 8 GRADER VARMT UTE!" Men jag hade faktiskt tänkt att gå ut och gå när Tobbe kom hem istället. haha, för han åkte vid 6 imorse, han skulle jobba som mattant! Skulle ge mycket för att se det haha!
HAHA tycker verkligen om den här bilden, så fin!
/ H

I miss you more than words can say


/ J

Today

HAHA Visste att Julia skulle kommentara att jag skrev "min älskade" i det förra inlägget. Fick nämligen kommentaren "Visste inte att vi skulle ut och gå idag? :)" haha! Kul Julia KUL. I love you.
Men jag lovade ju att berätta om min HÄNDELSERIKA dag, för en gång skull kan jag skriva något annat än hej jag har varit i skolan. hejdå.
Nej för idag, runt halv elva, elva så drog jag och några till och lunchade, inte på vilket ställe som helst utan på BEN AND JERRYS GLASSBAR!!! Fattar ni, FATTAR NI hur lycklig jag är att det har öppnat i Norrköping eller? Premiär idag! Och fasen vad gott det var, det fanns så mycket att välja på, fick världens beslutsångest! haha. Men jag lär ju gå dit flera gånger!
Så i alla fall bästa bästa Ben and jerry!
Nu ska jag packa upp mina väskor sen bege mig till Tobias, missar bb ikväll. Dumma Tobias som inte har elvan... Vad är min människa för människa?

Ser den inte underbart god ut? Cookie dough och choklate fudge brownie är det under och chokladsås! MUMS!
/ H

ute ur garderoben av galenheter

Jag skrev 24 sidor på historia provet. Vilket gör mig officiellt galen. Min hand skakar fortfarande och jag har fått ett skönt skav från pennan. Bra start på fredagen hörni! Nu ska jag droga lite kaffe så jag inte somnar ikväll när jag blir utbjuden på mat! Snart kommer Ida hit och ska kolla på lägenheten för första gången. Helt galet att hon inte varit här än. Men antar att hon kan skylla på att hon bott på andra sidan jorden.. Eller nått.

På tal om galen.. Eller nått.. Eller nått.. Eller nått..
/ J

Prommis

Nu har jag nyss kommit hem, haft en görbra och görsoft dag idag! Berättar mer om den sen!
Nu ska jag packa mina väskor och åka hem till min mor, sen blir den en promenad med min älskade!
/ H

How u doin'?

Pluggade HELA kvällen igår. Gjorde även mitt egna kaffe för att hålla mig vaken.. (!!) Somnade medans jag repeterade allt i huvudet 20 gånger. Imorse ringde klockan vid 6. Även fast jag börjar 9.40.. I duschen repeterade jag allt igen och igen och igen.. Fattar inte riktigt hur jag ska orka skriva allt på papper sen också. Men jag känner iallafall att jag kan det mesta bra. Men ska fortsätta plugga nu! (jätteintressantinlägg♥)

/ J

Onyttig vs. nyttig

Känner mig jätteonyttig! Men fasen när pappa och syster har bakat bullar! Då kan man inte rå för att man sätter sig och äter bullar och dricker oboy! M-U-M-S!
Haha men jag har ju tränat varje dag den här veckan! Så det är jag värd? Ska till gymet imorgon med! Soft!
/ H

Happy

Åh älskade söder! Ni var så duktiga! Blir så stolt, har ju dock lite jag inte gillade... men bortser från det, haha! Fanns endel klockrena roller bland skådespelarna och några grymma sångare i kören. Dansarna var förvånansvärt bra i år, visserligen satt ju ribban lägre än lägst så... Det var inte så svårslaget. Men jag gillade den, den hade liksom en röd tråd genom hela (HAHA)
Nu tror jag att jag ska klippa lite i min nya skjorta.. hehe. Har fortfarande ingen bättre kamera än webcam.. Så ni kanske får nöja er med en sån bild. KANSKE. Annars tar jag kort imorgon när jag åker hem till min kära mor igen!
PUSS
/ H

Oops!... I Did It Again


(ignorera att jag ser spyfärdig ut på bilden) 2 caffe latte på en dag. Slår vad om en femma att mamma kommer klaga på detta. Men a woman's got to do what a woman's got to do för att få in förändringen i Europa inom det politiska, religösa, vetenskapliga och ekonomiska områdena från slutet av medeltiden fram till franska revolutionen. Och ja, jag fick kolla på instruktionspappret för att ens komma ihåg det där. Och ja, det är lika tråkigt som det låter. Och nej, jag tror inte att ni orkade läsa klart detta inlägg. Vore jag ni hade jag slutat vid politiska ungefär.

/ J

Memories

HEJ! Jag kom typ nyss hem till Tobbe, har varit och fikat/lunchat med Jessica! Så himla skönt att träffa henne igen, var alldeles för länge sen! Känner mig förövrigt galet fräsch och snygg, vi körde afrikansk dans på idrotten! Fyfaaan! Kunde aldrig tänka mig att det var såååå jävla jobbigt! Karin, Belinda och Vincent höll i lektionen, fasen roligste idrottslektionen på länge! Jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon! Ingen av er som tänkt börja jobba som intruktör på typ friskis? Ni skulle äga!
Ikväll ska Tobias och jag kolla på söders musikal! Det kommer ta mig tillbaka till nian och då vi hade våran musikal! Åh det var så roligt! Saknar det verkligen, just de där två veckorna! Helt underbart roligt!
Södersmusikal 2009 Oh my god (livet styrs av sex)
/ H

Fröken fräcka


Sätter mig på balkongen med en caffe latte (SOM JAG BETALAT HELT SJÄLV, DEN DU JONNA!)
Ska försöka få lite energi till dagens plugg. Helt ok!

/ J

Gårdagens dagens


Snyggt skosnöre

Morgonhumör

Godmorgon, klockan är så jävla lite, och det tragiska är att jag redan varit vaken i nääästan en timme.. Min buss till skolan går klockan 7! Att pendla suger. På riktigt! Så mitt tips till alla nior där ute, finns det möjlighet att gå i den stad du bor i, ta den. (Om det nu inte finns absolut INGET som passar dig) Annars gör ni som Julia och flyttar. Det är så värt. För att pendla fram och tillbaka är pain in the ass.
Ja mitt morgonhumör är inte det bästa.. haha!
Tumblr_lidy1g4oxp1qejnfjo1_500_large
/ H

I'll keep you locked in my heart forever


Kursen gick bra, liiite lång bara.. Åt ute på broadway efter det med mina päron. Hunnit prata med Hanna i typ en timme om nästa helg med. Helt ok! Nu ska jag se lite greek och sen sova. Börjar pain tidigt imorgon. På bilden ser ni förövrigt fina Ida med sin fina tatuering. Fint!
/ J

Körkort?

NEJ Nu ska jag börja ta tag i mitt körkort på riktigt!Ska till banken och fixa med mina kära sparade pengar,.. För det är sjukligt dyrt att ta körkort, lovar. Man kunde ju önska att ens föräldrar skulle betala hela åt en, men icke! Dock så är det rätt bra ändå att få betala det själv, få känna lite ansvar......
Men jag menar om jag inte hade haft massa pengar sparade till just körkortet så hade jag ju varit körd! Det är så jävla dyrt, kollade upp priser idag.
Att skriva in sig, och ta ett startpaket vilket innebär att jag får all teori böcker och tillgång till datorer osv plus tre lektioner bara det kostar 3400 kr!! Galet, har nog aldrig betalat så mycket för något i mitt liv...
Sen så måste man ju gå risk ettan, en utbildning om droger, alcohol och andra risker.. Den kosta 600 kr..
Sen så måste man ju göra risk tvåan, även kallad halkan, där ingår landsvägskörning och motorvägskörning, den kostar 2400 kr!
Sen måste jag ju MINST, (läs förmodligen mer...) 10 körlektioner, de kostar 650 kr styck! Så 6500 kr går åt där. MINST.
Sen som om det inte var nog med pengar de ska pressa mig på, när jag väl lärt mig allt och vill ta körkort så kostar uppkörningen + uppskrivningen 920 kr! Tillsammans.
Så alltså kommer mitt körkort minst gå på.
13820kr
Jag kommer bli ruinerad!
Ledsen, soon to be fattig tjej..
/ H

Halsring!

Fick hem min halsring igår! Älskade den, dock så var den mycket tunnare än vad jag trodde, så satte dit ett litet kors så det liksom fyllde ut eller vad man ska säga. haha.
I like it!
/ H

23 Mars

Kom nyss hem från en skön promenad, tog djulörundan. Känner mig otroligt hurtig faktiskt! Meningen var att jag skulle blogga innan promenaden, men batteriet i datorn var slut, så jag tog promenaden innan istället. Haha, men nu bloggar jag i alla fall! hehe.
Blev så jävla arg på engelskan idag, vi hade hörförståelse, och jag som har typ koncentrationssvårigheter (Jag har diagnoserat mig själv som att ha det i alla fall, haha!) så blir det väldigt svårt! Den första uppgiften var att man skulle lyssna sen skriva vad dom pratat om genom att skriva rätt bokstav i en ruta (Vet att jag är sämst på att förklara men skitsamma you've all done a test like this..) Och då gick det rätt bra, för då kan jag lyssna koncentrera mig sen tar det slut så jag kan svara sen kommer nästa fråga eller what ever..  MEN SEN! Då får man läsa typ 7 frågor, sen börjar dom prata SEN när de pratat klart så ska man svara på frågorna, eller ja man får ju svara under tiden men inte fan hänger jag med då! Jag sitter där som ett fån, sen missar jag en fråga och tappar koncentrationen så då missar jag typ allt! ÅH Sur blev jag, för jag tycker absolut inte att det är ett rättvist sätt att testa hörförståelse i engensla...
Suck
Fräsch tjej som nyss varit ute och gått! haha.
/ H

hurry hurry

har lite bråttom.. ska precis gå på handledarkurs med mina föräldrar. har varit i fotostudion idag med ida, galet kul hade vi! visar mera bilder sen. puss

/ J

Guttennatten

Tänkte börja med att skriva att jag är trött.. Men insåg att jag redan tjatat på er om det.. Sen tänkte jag skriva att Hanna suger.. Men det har hon ju precis berättat för er. Känner att jag tappat stingen kissen. Äsch, slänger upp en bild på två från min klass som är galet underbara ska ni veta. Snygga med. Speciellt Sandras håruppsättning som jag gjort. Haha! Nej ni, nu ska jag somna till himym. Har sovmorgon till 10 imorgon. Galet skönt!

/ J

I've been boring,

Skäms på mig för dålig och tråååkig uppdatering idag! Lovar att skärpa till mig imorgon!
Just nu sitter jag med världens underbaraste och kollar på bb! Bästa bb, haha. Kan inte få nog, hur töntigt och tråkigt det än må vara så är jag fast, det är som en hat/kärlek på något vis! Så jag tänker bannemej kolla ända till finalen!
Gjorde även lite inköp idag! Ett par svarta jeansleggings (TACK Johanna för att du har så snygg stil att du kan tipsa mig om så snygga kläder! haha) sen en skjorta ifrån H&M som jag inte är helt hundra på. Ska jag klippa av ärmarna? Ska dom vara kvar? Den kostade bara 99kr så jag tror att jag överlever! hehe.
//Finns inga bilder på några av kläderna ännu, men lägger upp så fort det finns! LOVAR//
/ H

Supermario!

Nu sitter jag och kollar på min bror, syster och pojkvän när de spelar mariokart! Bästa spelet på wii helt klart! Love it! haha.
Åt en smoothie nyss, pappa hittade stavmixern!!! Så ni slipper oroa er, i will survive! Men ska äta en avokado nu, sen sova. Blev så trött på bussen hem förut att jag somna! haha, sen tränade jag så jag är HELT slut!
/ H

Bananas are for monkies

Är så trött att jag knappt orkar skriva... Hade en galet köttig idrottslektion och sen ett köttigt danspass på de! Är glad att jag orkade ta mig hem. Nu så ska jag försöka mig på att laga mat. Men om jag anmäls saknad så kan ni räkna med att jag ligger på köksgolvet & sover!


En guldstjärna till våran flitigaste kommenterare Karin förövrigt!

/ J

forever is a very long time


/ J

They share a look in silence and everything is understood

Kom precis tillbaka från lunchen, nu ska vi nog fortsätta med att analysera hur man står & vad som behöver behandlas osv. Sen är det idrott & efter det ska jag dansa med Jonnis!


/ J

Godmorning sunshine!

Godmorgon! Solen skiner klockan är 07:38 och jag ska strax bege mig till bussen! Åt världens bästa frukost idag! Mackor med tomat och avokado på, till det röd grapefruit! Bästa godaste och nyttigaste frukosten. Om man tar bort brödet, eller i alla fall byter ut det mot fullkorn.. Fast jag kan inte äta fullkorn då min mage typ dör. Eller den gör ont. Vet inte varför, det är rätt orättvist! haha.
Men nu har jag inte tid att blogga mer, vi hörs sen PUSS!
Har min egengjorda earcuff på bilden, syns jättebra jag vet. Men fan de där sakerna vill ju inte fastna på bild. Galet!
/ H

Världens bästa hotell!

Åt nyss apelsin. Ja så händelserikt liv har jag, att jag bloggar om att jag åt apelsin. Nej men det var faktiskt helt sant så tänkte skriva det. Sitter även och kollar på "världens bästa hotell" Det handlar om ett gäng förståndshandikappade människor som ska praktisera på ett hotell och lära sig hur man gör. Så söta är dom. Tror jag dör. Såg första avsnittet igår, blev därför rätt chockad när andra avsnittet gick idag. Repris igår? I alla fall så är det en sköning som praktiserar i receptionen och igår skulle han lära sig engelska.
"Kan du säga Jag heter Christoffer nu?"
"JA."
"säg det då."
"I love you, nej..."
"Okej vet du vad bil heter på engelska?"
"Baajl!"
hahahah, så jävla roligt att jag dör! Det bästa är ju att han verkar så himla självsäker när han säger baajl som att det var det självklaraste i världen att det hette så!!
"Vet du att det låter som att du pratar skånska ibland?"
"Ja, men det är ju inte så konstigt.. Jag är ju sörmlänning!!"
hahah, asså jag brukar verkligen inte gilla sånahär program, men fasen vad jag älskar det här!
"Vet du varför man har tändstickor på toaletten?"
"Nej, det är livsfarligt!!"
"Men det är när man bajsar... Vad brukar du göra efter du har bajsat??"
"Spola..."
/ H

Dagens blogg



/ J

poo poo poo


bruden med klockren humor börjar sörja lite att solsidan troligen är slut..

/ J

STYLEBY


Sitter här med nya tidningen styleby och dricker te. Har precis kommit hem från skolan. Skönt de!
Ikväll ska det pluggas & så ska jag försöka mig på att gå ett varv runt strömmen. Men nu ska jag läsa vidare. Ciao

/ J

All white

/ H

What to dooooo?

Sitter hemma hos pappa och inser att han inte har någon stavmixer!!!! Hur ska jag kunna göra smoothies? Hur ska jag kunna överleva? Jag får prata med honom när han kommer hem...
/ H

Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått


monki

/ J

Fullfrulle

Tja tja bloggen, haha. Sitter här och äter frukost, smoothie och foccatica eller hur det nu stavas. Mums, är lite sent ute.. ska hinna till pappa innan jag åker till bussen.Och bussen går om 50 minuter. Jag har inte gjort mig i ordning än.
Kanske är lika bra kom jag på nu när jag tänker efter. Ska nämligen till ostgötataterns klädförråd idag (!!!!) Ska pröva 1800-tals kläder till min monolog! Ska bli så jävla kul att pröva kläder! Hoppas bara dom har det jag föreställt mig. Annars blir jag lite ledsen.
Orkar inte hitta någon bild. Men puss i alla fall.
/ H

what the heart wants

Mitt lovade klädcollage! Skulle ju inte tacka nej till dessa kläder till i vår. Men får se vad min plånka säger!!
/ H

They say you can't live without love. Well. Oxygen is a lot more important.

Hej bloggen! Idag har inte varit en sån speciellt händelserik dag som Hanna hoppats att jag haft som ursäkt. Men jag antar att ni ändå kommer fortsätta läsa detta inlägg.. Vaknade av att min kära syster hoppade i min säng. Sådär lagom kul för mig som lider av hatar-alla-en-timme-efter-att-jag-vaknat-syndromet. Annars idag så har jag gått en promenad med syrran, packat, åkt till Norrköping och börjat titta på serien greek. Är helt fast. Har bara tittat på något avsnitt innan, men it was love at first episode!

Har ni lust att glo lite på Greek så gör ni det bäst här.

/ J

I'll take one shot for my pain, One drag for my sorrow. Get messed up today, I'll be ok tomorrow.

Känner att Julia är lite offline idag! Wonder why? Får ringa henne sen och fråga vad som är viktigare än bloggen idag? Själv har jag ju en sån där underbart händelselös dag! Knåpar ihop ett finfint paint collage sen på sånt som jag kikat in nu. Som jag vill ha!
Ska även packa mina väskor och åka hem till min kära far! Var alldeles för länge sen jag var där mer än någon dag. Så tror bestämt jag spenderar hela veckan där! Får tvinga med mig Tobbe att sova i min 90 säng några nätter med!
Är förövrigt väldigt kär i Bruno Mars låtar idag. Får mina små ryck ibland när det endast är en artist som gäller. Idag är det Bruno Mars.
Gör ju inget att han är så söt heller! Crazy..
/ H

Today i don't feel like doing anything.

Min och Tobbes dag idag kan förklaras med the one and only song The lazy song av Bruno Mars. Vi har legat i sängen hela dagen och bara slappat, nu tar vi en promenad sen blir det sängen igen. Så jävla skönt att bara vara!
/ H

Team Gabriell!!

Är vi stolta eller är vi stolta? Ktown har det i sig.
/ H

Dagens bästa inköp



/ J

there's a good reason why i'm keeping my distance


Inte så dåligt med att köpa 2 par solglasögon, ett halsband och sen en likadan övertröja som hanna har (kände att det kanske var dags att jag köpa mig en egen efter att hållt Hannas i gisslan lite för länge..) Allt detta för 300 kr! Inte så illa de va?

/ J

Samma tomma paket med papper på

Sitter hemma och funtaderar, ska jag ta en promenad eller cykla hem till Tobbe sen? Det är ett svårt val, det skönaste är att cykla, men tänk om det är dåligt väder imorgon så att jag måste cykla i regn? Men om jag går kommer jag garanterat bli ännu sjukare än vad jag redan är... Suck. Svåra val man måste ta här i livet. haha.
Ikväll taggar vi till körslaget och hejar som bara den på Team Gabriel och Katrineholm! Igår ångrade faktiskt lite att jag inte sökte.. Men vet at jag inte hade haft tid eller ork att vara med (om jag kommit med)
Ska rota runt i garderoben efter något lila att ha på mig så att jag passar in! Och så att inte Julia dödar mig...
Här har vi dom, team gabriel! Vet faktiskt vilka större delen av kören är, närmare bestämt 14. Cool tjej!
/ H

Det som finns på lager på lager 157

Har precis kommit hem från lager 157. Lovade mig själv att bara följa med som smakråd men det slutade med att jag handlade för 300 spänn. Men galet nöjd är jag. Nu så ska vi börja förbereda 3 rätters välkomstmiddag för Ida! Ciao

/ J

tell the world that i'm coming home


Vi stod på en söt rad och höll upp dessa skyltar när Ida kom ut ur ankomsthallen på arlanda. Kände dock att vi inte riktigt stack ut eftersom det var några med blommor, stora kollage & champagne som också väntade.. Vi ut ute på restaurang sen och nu är vi äntligen hemma. Med ungefär tusen olika historier har Ida gjort så att dagen tagit slut fort. Nu så ska jag titta på en film och sen sleepa. Night night!

/ J

Love pray eat

Mysfredag med världens bästa Tobias ikväll. Chips och dipp. hehe tjockt med gott. Vet att jag sagt förut att jag ska bli nyttig och blablabla, men fan man lever bara en gång. Tränar gör jag ju! När jag är frisk, nu är det bara promenader som gäller.. Men snart så, nästa vecka! Så det gör faktiskt inte så mycket om jag äter godis, chips och glass. (Kommer säkert säga något annat om några veckor.. någon vecka.. någon dag!)
5536713359_16b9cc7889_z_large
/ H

Klippa klippa klippa sax sax sax

Var och beställde klipp och färgtid igår. ÄNTLIGEN. Seriöst. Behövs verkligen, min utväxt slutade vara snygg för ett tag sedan och när jag har håret uppsatt så ser det ut som att jag har mörkt hår och en blond tofs... hehe...Plus att mitt hår är så galet slitet att jag går av... Eller ja håret går av. Men nu har jag i alla fall en klipptid om två veckor! Om inte min frisör ringer och säger att hon inte får tillräckligt med tid på sig... Tar alltid så jävla lång tid när jag ska klippa och färga.. hehe..
Bjuder på en snyggisbild på mig och Mirjam, hehe!
/ H

better bring my umbrella

nu så ska jag åka upp till sth med ma famila för att hämta min syster som varit i australien i ett år. crying river here we come!

/ J

Kill me.

Seriöst, för er som läser och INTE har gått upp ur sängen än eller kollat ut genom fönstret, som jag som måste gå upp mitt i natten för att åka till skolan, råder jag er att stanna kvar, kolla inte ut genom fönstret... Det är inte värt..
Jag vet  att det brukar snöa i Mars, men det brukar vara lite lite snö, liiiiite snö på marken och liiiite snö på taken så att man liksom ska bli påminnd om att vädret bestämmer. Nu jävlar är vädret irriterande.. Fan tjockt med snö ute och det snöar fortfarande... Bäst för vädret att snön är borta typ imorgon, eller efter helgen i alla fall, orkar inte med mer vinter!!
3640166918_6fc58e04e0_large
/ H

Time will go by, but I'll always be by your side

Hittade en gammal bild på mig & Hanny. Nice va?

Förutom att titta på gamla bilder så har jag gått en promenad, diskat, packat, stressat och åkt till k-holm!
Nu så ska jag dumpa datorn för att spendera kvällen med ma sister! Ciao

/ J

Details


Sorry

OKEJ FÖRLÅT. Det var JAG som åt Ben and Jerrys förut, Hanna inte Julia. Sedan ska jag även berätta mer om vad det var för smak, eftersom jag var liite otydligt.
Det är cream icecream. Inte sourcream som Karin trodde... haha! Cream som grädde. Sedan är det choklad fudge i. Som i choklade fudge brownies! fast utan brownies! Sen är det choklad kakor i, små bitar. Plus små söta peacetecken i choklad! Väldigt väääldigt gott!
/ H

Off the map

Nu tänker jag vara duktig och skriva ett inlägg i kategorin "serier"

Som många vet.. Eller ja, fler vet nog faktiskt inte än vet. ANYWAYS, så är jag & hanna riktiga serienördar. Tänkte nu ge dissen till en serie som hade premiär igår. Off the map. Kanal 5 har då valt att lägga denna serie efter greys (vilket är typ världens bästa serie..) Off the map har samma tema fast det utspelar sig i naturen, lite som läkare utan gränser. Allt känns overkligt, dåligt och som en billig kopia av greys.

(ja, jag gjorde strecken själv)
/ J

Mars 17, 2011

Hanna verkar ha blivit ganska dålig på det där att skriva att de va hon som skrev inlägget.. Blev nämligen förhörd av mamma nyss om jag ätit b&j.. Vilket jag självklart inte gjort eftersom jag har typ godis/kakor/glass/läsk/chips förbud (DIGESTIVEKEX & KLADDKAKA RÄKNAS INTE SOM KAKOR!) Har haft de sen nyår och bara brutit mot reglerna några gånger.. Fast när jag smakade mjölkchoklad häromdan så smakade det bara fett. Så jag antar att jag blivit av med det beroendet iallafall. När jag ändå är inne på ämnet kan jag väl göra det offentligt att jag är vegetarian.. Vilket matinlägg detta börjar likna.. Jag är hungrig..

/ J

Bästa BJ

Sitter och kollar på serier och äter BJ, bästa. Blev en helt ny smak idag. Den var good! Inte den bästa, men näääära!

I know you'll catch me if I fall.

Sjuk idag, blir så rastlös. Men måste ner på stan, så får en skön promenad i alla fall!
/ H

Bikelibokbok



/ J

when writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen.

hanny gick precis. skapligt snygg är hon idag.. är hon ju alltid.. men kom igen, kolla bilderna under, iallafall känner jag mig skapligt nice i mina mjukis. fast saras mjukis var ju lite finare än mina.. fångade inte dessa på bild men de va lila med kaniner på. med matchande tröja och gröna strumpor såklart. och nej, sara är inte nio år. men söt är hon! ingen promenad blev det heller.. det blev ett ice age maraton istället.. men, vi såg bara en film.. så det räknas väl inte riktigt som ett maraton?

kvällen spenderas med mr. lang, helt väldigt skit mycket okej ledig dag enligt mig!

/ J

Don't you dare lock me up


/ H

My wednesday

Sitter här hemma hos Juliaa, var sjukare än jag trodde så orkade inte stanna kvar hela skoldagen... Men måste vara kvar i Norrköping eftersom att vi ikväll ska gå på teater, cirkus cirkör... Det är med skolan, obligatoriskt. Annars hade jag nog legat hemma i sängen med en BJ nu.. Skönt det hade varit. Gör nog så imorgon, hehe.
BJ ska ju öppna en kiosk eller vad man kallar det här i Norrköping! Julia fick reda på det igår, mmsade en bild på reklamskylten till mig. Som jag redan sett, för en månad sen ungefär. Haha! Söt är hon!

/ H

wash me up and don't you dare stop

Sitter här med Sara och tittar på totally spies (!!). Idag ska jag tvätta typ hela dagen, sjukt nice. Annars ska jag försöka lura med mig bruttan runt en promenad runt strömmen.
saknar mina klassisar ♥

My hosewives is back!!

BÄSTA desperate housewives har börjat igen! Äntligen! Så skönt att ha något "vettigt" att göra tisdagar klockan 2100. hehe. Dock så känner jag, nu när jag kollat typ en kvart, att det inte är lika bra som det varit? Tror dock det släpper när jag kollat några avsnitt!
Nej men nu ska jag byta om och mysa sönder min underbara pojkvän. Har ju flera dagar att mysa ikapp!!
/ H

Flowers in light

Mina inköp från London, inte mycket jag vet. Men jag är supernöjd ändå! Shortsen är ljusa och höga och perfekta till våren, klänningen hade jag kanske tänkt att ha på Maddes bröllop i maj! (Om hon godkänner den vill säga! haha)
/ H

I know places

Nej nu ska jag äta någon form utav lunch,.. Sen ska jag leka med mina smyckesdelar som kommit! Får se vad det blir. Hehe. Kan ju inte sånt där med att göra egna smycken, men nu har jag delar som kom igår antar jag så nu har jag 10 små kors, 3 earcuffs och 10 kedjor i silver! Allt fick jag för 50 kr!! GALET! Men vi får se, tar väl kort sen!
/ H

A change of heart


Det blev ändrade planer igår.. Stannade kvar i kattenholm en natt till. Nu är jag i Norrköping ändå, har precis ätit lunch med snyggingen på bilden ute på ballen. Snart ska vi ner på stan och efter de ska jag shaka rumpan med Jonna. Skapligt nice jao.

(ÄNTLIGEN ÄR HANNA HEMMA)

/ J

Home sweet home

Ja men sådär ja! Ser ut som Julia har klarat bloggandet alldeles utmärkt utam mig,. hehe, men det ska vi ändra på! För nu är jag tillbaka från en underbar resa till London! Har haft så roligt tillsammans med min mor! I lördags när vi kom fram gick vi bara omkring och kollade, åkte till piccadilly circus gjorde vi med! Sen i Söndags så var vi på musikal, The Lion king. HELT GALET! Jag blev helt lyrisk, jag som älskar allt som har med disney att göra, så har dom en musikal som är precis som filmen, och vilka dräkter! Det går verkligen inte att förklara så jag ska väl inte ge mig in i det för stort. Men kan slänga in lite bilder!
Igår blev det shopping! Vi var uppe i camdentown sen nere vid Harrods och gick hels oxfordstreet. Hittade dock inte så mycket, jag antar att jag inte var i något vidare shopping humör eftersom jag är sjuk med. Så himla trist, har gått omkring och snorat och hostat hela helgen, men det fick gå! Lägger in bilder senare på de jag faktiskt fick med mig hem!
Girafferna på första bilden är människor utklädda, om ni inte förstod det!
Klicka här för att komma till ett yt klipp på min favortitlåt! (mycket bättre live såklart!!)
/ H

I want you, I want you so bad

hm & shirtstore

/ J

Ab imo pectore


Galet snyggt

/ J

Vilja Bli

Här får ni en låt, inte från London, inte ens på Engelska. Men av bästa Linnros. Eller bästa och bästa, vet ju inte många andra som heter Linnros? Så bästa Linnros... Men inte bästa musikern, för de är fan Kalle Moreaus.
/ H

When it hurts to look back, and you’re scared to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there.


Godmorgon! Snart så ska jag åka hem till Norpan. Är ledig hela veckan nu.. Ganska skönt, men ganska tråkigt eftersom att alla mina klassisar är ute på praktik. Har inte en aning om vad jag ska hitta på faktiskt. Men äsch, det märker vi!

/ J

The lazy song - Bruno Mars



/ J

Min första bloggrubrik på svenska


Idag är det söndag, vilket betyder att min syster från umeå kommer hem ikväll. Blir att jag stannar i kattenholm en natt till eftersom jag inte ska till praktiken imorgon. Nu ska jag glo lite på 90210 och sedan lite på gossip girl.. Älskar söndagar när man inte behöver göra något alls! Imorgon tänker jag förövrigt vägra vinterjackan. Bättre sent än aldrig liksom. Snyggt plåster på bilden förresteeen

/ J


America is fashion

/ H

you can’t find the right person if you’re still holding on to the wrong one


Gutten morgen amigos. Melodifestivalen igår var ju ett skämt. Visst, grabben är ju söt.. Men han står i en låda och krossar glas samtidigt som han sjunger att han kommer bli populär. Aja, sällskapet var iallafall mycket bra. Länge sedan jag skratta så mycket faktiskt. Nu ska jag äta frukost. Ciao

/ J

In the club, the club, the club, the club, the club, the club, the club, the club


Jag tycker ju att den där grabben som sjunger in the club 47 gånger i sin låt ska vinna ikväll. Mest för den anledningen att han är en av de få man inte får panik och går ifrån tven när han uppträder. Men annars så gillar jag ju han den dära som sjunger om en trumma och hon som man förknippar med en varg.

/ J

So I'm gonna give all my secrets away


klänning: monki, paraply: NY


Idag ska jag ha lördagsmys med mina saknade tjejer från högstadiet! Jullan, Carro och Martina kommer hit på tacos och sen så kan jag förhoppningsvis lura dom till att se melodifestivalen. Har lite popcorn & dipp att muta dom med. Hehe

/ J


Wounded rhymes


Sitter här och lyssnar på Lykke lis senaste album "Wounded rhymes" måste säga att I like it, big time. Speciellt den där låten "Get some." För er lata så har jag fixat så ni bara kan klicka på bilden för att komma till albumet hos my dear friend spotify. Nu så ska jag ut & gå en promenad med mummy and daddy.

/ J
.. Som ni kanske förstod eftersom Hanna är på flygplanet nu och troligen ser någon film som hon redan sett.. Men om någon skulle kunna gå ut ur planet för en promenad skulle det vara hon.. My superwoman. Saknar henne redan. Fuck

On the plane!

Här sitter ni och läser, medan jag är på väg till London! Soft soft. Just nu sitter jag på planet, ja och för er smarton som nu sitter och undrar hur fan jag sitter och bloggar i mitt i luften på planet,. så kan jag förklara för er att det är ett tidsinställt inlägg! Har ju inte med mig datorn till London så ni får nöja er med tidsinställda inlägg från min sida i alla fall till jag kommer hem, på tisdag!
/ H

London Calling

Nu drar jag till London, shopping, musikal och allmänt mys med bästa BÄSTA mamma! Kommer hem på tisdag! Men nog kommer jag lämna spår efter mig i bloggen ändå. Kanske finns dator på hotellet. Men how ever så kommer det ett tidsinställt om dagen! Soft jag vet. Annars får ni helt enkelt nöja er med Julia! Hon är ju inte så tokig hon heller.
Cya
The Clash – London Calling
/ H

Have I got news for you


Hej kära bloggen, klockan är kvart i ett och du borde gått och lagt dig för länge sen. Men jag däremot lyssnar på en cover av lady gagas nyaste låt, ulrik är sköningen bakom denna. Nej ni, nog med småsnack.. Let's get heavy.

Anledningen till att jag bestämde mig för att skriva detta nu är för att jag behövde en stund (typ 32 timmar) att smälta nyheterna om att jag fått sommarjobb. Fick det jag mest ville ha. Kan det bli bättre än så? Ringde min syster direkt och kunde knappt prata för att jag var så lycklig. Sen när jag mötte Hanna hoppade jag nästan av glädje. Erbjöd bruden att om hon inte hittar något sommarjobb så kan jag anställa henne som min personliga diskare. De vore nått va?

/ J

If you've got friends like mine, raise your glasses. If not; raise your standards.

/ J

Pack up your troubles in your old kit bag

/ H

the cutest thing you'll ever see



/ J

My heart won't let you go, and I need you to know; I miss you.


Idag har varit en dag, en dag som skulle kunnat vara som vilken annan dag som helst. Men det är den inte. Inte alls. Det är fredag och jag är trött + hungrig. Fin kombination. Snart ska det ätas pizza och tittas på äntligen fredag med fint sällskap. Inte helt fel om man säger så.

/ J

Tomorrow...

Skönt att vara hemma tidigt idag. Jag har nu duschat och rakat mina ben vilket var ooootrooligt behövligt. Så skönt att få det gjort! Nu ska jag snart åka till farmor med Tobbe sen måste jag börja packa. Åker ju till London imorgon... Sjukt! Det har gått så sjukt fort, vid jul såg det ut att vara så långt kvar, nu är det inte långt kvar alls, om 24 timma är jag på flygplatsen. Sjukt.
/ H

Bra start

Här om kvällen fick jag ett sms, i det smset stod det. Hanna Karin Cecilia Eriksson, vill du skapa en blogg med mig? Haha, självklart ville jag starta en blogg med världens bästa Julia!
So here we are!
Ursnygg är den med, med världens bästa namn. Allt tack vare Julia. För hon är den som kan sånt här. Inte jag. Hon har frågat mig massor om hur designen ska se ut och massa, men då ser jag bara ut som ett stort frågetecken och ber henne visa exempel. Så slutar det med att hon fixar det i alla fall! haha.
Så mitt första inlägg i den här bloggen avklarat!

/ H

awesomeness in two

eftersom det var jag som frågade hanna en sen kväll i mars om hon ville skapa blogg med mig så tyckte jag att det var lämpligt att jag skulle skriva första inlägget. så japp, välkommen till våran blogg då.. eller nått. idag så har jag och hanna varit på dansföreställning, ätit pannkakor och i denna stund så sitter vi och garvar till "varning för barn"


/ J

RSS 2.0