Wahlborghen

Ligger här i Marrys säng med hennes håriga kille och väntar tills hon ska komma hem så hon kan göra oss sällskap... Haha! Då så ska vi ha världens softaste valborg! Detta behövs kan jag lova. Vi båda har nämligen jobbat hela dagen.. Och jag har förövrigt träffat Sveriges snyggaste man idag. Uhhhuuuu

/ J

Morgonhumör

Antar att jag ska vara tacksam över att jag inte behöver använda min wake up light som tänder en lampa stegvis med lite gulligt fågelkvitter (för att man ska vakna så naturligt som möjligt). Jag har istället riktiga fåglar utanför fönstret och dåliga persienner.. Miljösmart tjej vet ni.

/ J
(som inte riktigt ler lika mycket som henne när hon vaknar)

Maggan


För bra ibland den där tjejen alltså. Klicka på bilden så kommer ni till hennes nya skiva, om ni nu missat den.

/ J


happy

Har haft en galet bra dag. Vilket jag inte trodde att jag skulle ha när jag vaknade med huvudvärk och fick tvinga mig själv att gå till skolan. Men kaffe fixar allt! Annars idag så har jag fikat med Langen. En vän av guld det där. Är även glad att jag kan provet tills imorgon.. Kunde det redan vid halv 7 ikväll. Vilket är ganska ovanligt när det gäller mig. Brukar drunkna i provplugg tills typ halv ett på natten. Men nog skrytet om de. Imorgon ska jag äntligen få lite fint på balkongen och byta ut mina växter som varit döda i cirkus 2 månader. En fika med mina päron ska det också hinnas med. Kvällen kommer spenderas med bästa Saris! Hon ville att jag skulle färga hennes hår.. Känner på mig att endel skrattar och tänker "Åh nej.. Stackars" just nu. Tjao jao

/ J

högsta vinsten bland påskäggen


Familjens nyaste tillskott (mamma skulle inte kunna vara lyckligare..)

/ J

Gående buffé!

Hade en sjukt mysig kväll med Sara, Jonna & Becka igår! Länge sen jag garvade så mycket som när jag masserade in Becka med salladsdressing. Toppade detta sedan med pasta, ketchup, chips och lite kryddor när hon somnade. Mums!

/ J

Inte bitter

Sitter här och är besviken för att team gabriel inte vann körslaget, men sjukt bäst var dom! Röstat så mycket att jag blivit pank på mobilen, hehe. Sitter förövrigt själv här i soffan.. Hade tänkt mig en myskväll med mina tjejor men de tänkte inte dom (inte bitter alls) .. Men imorgon så ska vi bruttor på vattengympa! Ha-ha. Sen ska de shakas rumpa med Jonna som vanligt och sen ha en myskväll med bruttan.

/ J

équipe de course

Solen skiner fortfarande och lovet lider mot sitt slut. Känns lite jobbigt då jag inte alls är redo att börja igen, allt känns så jobbigt och jag har ingen som helst motivation, ska ta ett rejält snack med min mentor om monologprojektet med. För det finns inget som känns så tungt som det just nu..
Idag har jag redan hunnit vara hemma hos Tobbes mormor på fika och sedan nere vid djulö på arbetsintervju! Han sa att han skulle höra av sig i veckan så vi hoppas på det bästa! Håller tummarna helt enkelt!
Ikväll är det final i körslaget med!! Hoppashoppas att team Gabriel vinner de är faktiskt den bästa kören, och det säger jag inte bara för att jag bor i Katrineholm utan för att jag faktiskt tycker det! För jag tycker inte att Andreas är värd att vinna, för det heter faktiskt körslaget, inte rösta-på-en-kändisslaget som Micke sa...
/ H

l'amour

Solen skiner och jag sitter ensam hemma hos Tobias! Ska väl äta frukost och sen åka hem och sola gääärnet! Sen ska jag ta mig hem till farmor tillsammans med pappa! Då kan jag sitta på farmors balkong och bara njuta, hehe.
Ikväll blir det grillning här hemma hos Tobias där jag förövrigt ska bo i en vecka nu, galet mys!
Jag älskar dig Tobias! ♥
/ H

Pâques

Glad påsk allihopa! Idag har jag hunnit med att måla ägg och två "påskbord" Mått som jag vet inte vad, men ändå sitter jag här och vräker i mig godis? haha. Tobbe och jag har inte mindre än 5 påskägg! Galet mycket godis.. Så det är bara att äta. Haha.
Imorgon ska jag till farmor och så blir det förmodligen grillning på kvällen! Mys.
PUSS
/ H

pique-nique estival

Tumblr_ljxj6da4yi1qeo03no1_500_large
Drar iväg och har picknick med några sköna brudar. Hoppas bara att molnen försvinner så vi får samma sommarkänsla som vi hade igår!
PUSS
/ H

chaussures

Mina nya skor, jag är så lycklig! Jag älskar skor, men å andra sidan vem gör inte det??
/ H

my better half

har softat igenom dagen med en dos av wok, en dos av tigrar och allt detta medans jag fått betalt. har även haft en dos av påskpynt med sånadära som är bäst. lika är vi med. nu ska jag titta på pocahontas eller aladdin. åhhåhå. imorgon så bjuder dagen på påskäggsjakt. (häj jag är 5 år och älskar påsken)

/ J

Fall

Haft en otroligt trevlig dag, köpte med mig två par skor från vingåker. Hehe, visar bilder imorgon! På kvällen blev det brännboll med massa trevligt folk! Kvällen fick dock ett oväntad slut och tråkigt slut.
Här är i alla fall gårdagens dagen haha.
Godnatt nu
/ H

flou

Tänkte att jag skulle lägga upp en outfitbild från igår, men det hinner jag ju inte nu! Så ni får den här fina suddiga bilden. Min pojkvän är ju kanske inte världens bästa fotograf kan man ju säga. Haha! Nej nu ska jag byta om och sedan bege mig till resecentrum för att ta bussen till Vingåker och shoppa skooor! Lovely!
/ H

Brumbrum

Sådär ja, klockan är 5 över 9 och jag är redo att när som helst ta mammas cykel ner till körskolan för min tredje körlektion med Reid, ett lite annorlunda namn, en lite annorlunda man. Men han är okej. Bra pedagogiskt sett i alla fall!
Sen ska jag hem och fixa lite saker och sedan åker jag, Becca och Evelina till scorett outlet för att frossa i skor ett tag. Kommer bli görnice! Har velat åka dit i några veckor nu. Hehe.
Tycker det är roligt att om man går in på sjögrens hemsida (körskolans hemsida) så kommer en bild på min pojkvän upp! Så söt så söt. Det är han som är så fint inringat i rött. Gulle
/ H

Kunde inte hålla mig!

Jag har verkligen saknat att blogga! Har ju inte gjort det på,.. sen i fredags. Haha. Miss it so much!
Jag har i alla fall haft det grymt bra på kryssningen! Så himla mysigt och trevligt har det varit att umgås med Tobbe och hans familj! Jag slänger upp bilder här så fort Tobbes bror skickar bilder (Johan fatta hinten och ja jag vet att du läser min blogg!)
Annars har lovet varit rätt soft, var till Borås fram och tillbaka igår. Mamma och jag skulle hämta två liggfotöljer, hos min morbror, till övervåningen så då passade vi på att ta en sen långlunch hemma hos honom också, åt seriöst godaste maten EVER! Kycklingspett med jordnötssås! Dog av lycka nästan. Ska leta mig igenom varenda Thai restaurang i stan (en restaurang plus typ 3 lite halvsuspekta husvagnar!) det måste ju finnas dylik mat någonstans i stan??
Ikväll träffade jag några efterlängdade buddies med, vi grillade nere vid djulö och bara myste! Berättar mer om det imorgon! För nu ska jag kolla på BB! PUSS!
/ H

Dagens ögongodis


/ J

THREE WORDS: I MISS YOU (more-than-words-can-say)

Ni vet en sådan där känsla man får i hjärtat när man saknar någon riktigt mycket? .. Jag har varit ifrån dessa personer i... Hm.. Mindre än en vecka och börjar redan få panik för att det känns så länge sen. Ja juste, antar att min bloggpaus är slut nu?

/ J

taking a break

Dålig uppdatering, men har liksom tappat lusten lite. Har tppat lusten till det mesta. Eller nu överrev jag. Men det finns flera saker jag tappat lusten till.
Imorgon åker jag på kryssning med älskling och hans familj! Ska bli så himla skoj. Sen tar jag påsklov. Inte bara från skolan och allt som är jobbigt utan även från bloggen. Om jag inte får akut skrivbehov förståss. Haha.

Basic

Egentligen skulle jag behöva köpa en massa basplagg... Sjukt snyggt och praktiskt, men finns så mycket annat som man lägger pengarna på istället.. Konstigt.
Dessa baslinnen från monki ska jag leta efter nästa gång jag är där, speciellt de orange och puderrosa.

The new black

Åh det finns så mycket fint jag vill ha, men har inte riktigt pengar till det JUST nu.. sucksucksuck...
Shortsen på första bilden och linnet på andra. Seriöst vem vill ge det till mig? Skulle uppskattas sååå mycket. haha. Jag tror det stämmer som Evelina säger, jag är nog inne i en vit period.. hehe. Men vitt är ju det nya svarta!!

Bitter

Jag är bitter, alla vill anställa min pojkvän i sommar. Jag har fortfarande inte hört något medan han fått säga NEJ till 2...

Why do I do that

Kändes så himla ovärt att åka till skolan idag. Åkte egentligen bara in för att repa monologen. Visserligen så gjorde vi något kul på iv. Seriöst jag älskar näringslära! Så himla intressant! Vi lärde oss att näringsberäkna mat! Så det ska jag göra nu i en vecka (blir jättebra när jag ska på kryssning i helgen....) Men det är bra för då ser man vad man äter för lite/för mycket av! Asbra!
Fick sedan reda på att vi skulle se en föreställning och sedan ha workshop på det, så jag hade inget monologrep? Jorå, jag fick klämma in det på rasten och det kändes sämre än vad jag trodde det skulle göra. Seriöst jag vill inte göra monologerna längre. Jag vill kolla. Inte göra. Jag kan fan inte ens spela teater.
Tumblr_leioimtvby1qbeujlo1_500_large

Concious collection

Förlåt för världens depp inlägg här under. Men något positivt är att h&m släpper sin nya kollektion imorgon! Visserligen finns typ alla kläder i butik redan så tycker det är lite fail... MEN jag ska ju köpa från internet så då hoppas jag verkligen att det jag vill ha finns på internet imorgon! hoho.
/har brutal bildbrist, sjukt tråkigt jag veet!/

+

Här var det dålig uppdatering, men jag är så sjukligt frustrerad. Hade en jättebra kväll med bästa Julia och Evelina igår.
Men tillbaka till det jag är frustrerad för, eller jag blir frustrerad när det händer saker som jag inte förstår, inte typ naturkatastrofer och sådant (visserligen är det inte direkt kul med sånt..) men när folk agerar på sätt jag inte förstår. Stänger ut mig på något vis. Och jag har ingen aning om varför.. Det kanske bara är jag som är trög och inte sätt "hintarna" och nu står jag här som ett fån och inte förstår någonting. Ja, så måste det vara...
/ H

Godmorning

GODMORGON!
Så här ser jag ut idag, ska försöka ta en helt outfitbild senare. Men lovar inget, haha! Efter skolan ska jag hem till Julia och träffa henne och EVELINA! Galet, älskar att Evelina är hemma nu!
/ H

Softelysofti

Blev en sväng förbi farmor förut! Så mysigt, pappa och bror kom dit också så vi satt där och pratade lite. Så trevligt. Nu ska jag försöka ta upp trafikteoriboken och plugga liiite, har min första teorilektion på måndag! Ska bli roooligt!
Sen åker jag hem till Tobias för att mys och sova. Så uppdaterar nog inte mer idag! To bad for you.
Men inget kul att läsa tråkiga saker, så skriver när det händer något roligt!
PUSS!

Run for your life

Jag måste ha nya träningskläder som jag trivs i... Men jag orkar verkligen inte lägga pengar på det... Men måste göra det. Eller så kanske jag kan flörta lite med min kära mor? he-he-he
/ H

I may be bad but I'm perfectly good at it.

Idag har vi elsäkerhet i skolan.. Vi ska till eber skolan där vi är mest hatade, soft. Känns som att det kommer vara dötrist, men vem vet. Det kanske är kul!
Hoppas på att sluta lite tidigare med så att jag kommer hem rätt skapligt med! Ska till körskolan och försöka boka in lite körlektioner så att inte alla tider blir upptagna! Sen MÅSTE jag träna! Så det är bara att pallra sig ner till gymet!
And this is what i'm wearing. Lite trist, jag vet men orkar man inte så orkar man inte helt enkelt! Converse, skinnjackan och ponchon till det här!
/ H

I am number four

Igår kollade Tobias och jag på "I am  number four" och jag blev så sjukt besviken !! Sämsta slutet ever. Måste bara klaga lite på det! Den tog slut mitt i liksom! Galet!
Visserligen sög inte filmen helt, men blev jättebesviken!

Solen skiner och jag är glad!

Som sagt i rubriken, är på sjukt bra humör eftersom solen skiner. Det gjorde den visserligen igår med men jag klagar inte om den skiner varje dag! ÅH! Så skönt det ska bli med sommar! Inte långt kvar nu.. hehe!
Ska dra med min min pojkvän ut på en långpromenad sen när vi kommit lite längre än mjukisbyxstadiet! haha!
En bild tagen från en långpromenad förra året tillsammans med älskling och Jessica!
/ H

Tro, jag vill känna tro

Okej verkar ju som att Julia slutat helt och hållet? Får ringa och ta ett snack med bruden. Men jag fortsätter i alla fall att blogga så ni ska väl överleva antar jag? haha.
Men om Julia slutar kaaaaanske jag går tillbaka till min gamla blogg. Bloggnamnet förlorar liksom sin mening när det bara är en person som bloggar. hah. Men som sagt vi får se!
Förövrigt var team Gabriel G-R-Y-M-M-A idag! Såå snygga och så bra! Galet. Jag är verkligen stolt över att vara Katrineholmare!
Jag rös hur mycket som helst när jag hörde det här! Galet!
/ H

Vem bryr sig egentligen

Jag har lite panik på allt idag. Sen när fick hela världen ett behov av att visa hela sin vardag på internet? Alla har blogg, alla läser bloggar. Nej ni, jag tar en bloggpaus. Eller så slutar jag. Jag signar ut på obestämd tid helt enkelt. Jag inaktiverar min fb med. För det är läskigt att jag inte ens kommer ihåg vad man gjorde utan fb. Utan fb så finns man inte. Så för era ögon tänker jag försvinna. Kanske för en vecka, kanske för en månad.. Kanske föralltid. All den tid som jag tidigare lagt på internet ska jag nu lägga på mina vänner som är världens bästa.. Utan att jag tänker skriva ett ord om det. Tja

/ J

Sexy ninja

Sådär ja nu är jag hemma hos min älskade Tobias. Hade en rolig kväll igår! Först var vi hemma hos Ida med massa nytt folk, kände inte en kotte. haha. Sen drog vi vidare till puls. Grymt kul att får dansa av sig lite hade dock fortfarande träningsvärk från boxen vi körde på idrotten i torsdags, jävla Linnéa haha!
Vi var väl hemma hos Karin strax efter 2.
Sen idag kom mamma och hämtade mig och så åkte jag direkt hem till farmor och satte mig och solade på hennes balkong, där kommer jag nog hänga en hel del så grymt skönt! Man sitter helt i lä och solen ligger på så det värmer något otroligt. Jag satt i linne liksom!
Men nu är jag hemma och taggar hemmakväll med pojkvännen, körslaget, film och chips!
Kvällens bild igår asså.. haha!
/ H

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad


Efter skolan åkte jag till k-town och gjorde stan osäker med Hulda. Fick med mig 2 par nagellack, varav ett var gult. Mamsen skämtade med mig om att jag skulle köpa de till påsk häromdan.. Men när jag såg de på Emma så slog jag till på ett eget jag med! Sjukt snyggt. Och det passar ju faktiskt perfekt till påsk. Haha. Fick skjuts hem av pappsen och nu så hade jag tänkt göra mig en tonfisktoast & invänta att syrran kommer hem! Inte lika mycket party som Hannas kväll alltså.. Men precis vad jag behöver kan jag säga.

/ J

Dagens blogg



typ världens gulligaste blogg hittar ni här.

/ J

Krokek is the place to beeeeeee

Sitter på mattelektionen och har tagit mig friheten av en liten rast. Hehe. Hade en grymt kul kväll igår! Började med att vi såg typ världens äckligaste film (lugn, mamma lugn) .. Sen så när vi skulle sova så ramlar Marrys hylla ner med alla parfymer och allt möjligt i huvudet på bruden. Lite senare fick hon även ett samtal av någon som sa att han var gitarristen i bandet stroke. Vi alla 3 antog att de var en busrigning först.. Men sen gick vi alla på de stenhårt (visade sig idag att de va busrigning ändå, haha) .. Sen skrämde vi Sandra halva natten när hon sov. Galet kul! Nu så ska jag plugga vidare. Förövrigt är BB-klippet som kommer igång varje gång man går in på våran blogg sjukt irriterande.

/ J

I turn to you

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag är så sjukligt hungrig idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det här kommer sluta illa... Äter redan för andra gången idag. Jag är nog sjuk.. haha!
Längtar tills vi får äta på ivvalet... haha! Hoppas vi lagar något gott annars är det inte värt.
Ska i alla fall vara kvar i Norrköping ikväll och festa med bästaste Karin! Kommer bli awesome!
/ H

Torsdags frossa

Sitter nermysad i Marrys säng med henne och Sandy! Vi har ätit lyxmat och precis druckit världens godaste cappucino! Sandra & jag har planerat att bli stammisar här. Galet mys med tjejerna är det iaf. Även fast vi fick gå hem i en stormvind. Nu ligger mina blondiner & har precis somnat. Trevligt sällskap jag har! Haha

/ J

Alibaba talibaba

Sitter i skolan och ska precis ha engelska debatt om big brother med Jonna. Senare idag så ska jag åka hem till Marry med Sandra! Blir en myskväll med tjejerna ikväll med god mat & skräckfilm.

/ J

And I would do anything

SÅ Nu ska jag till skolan snart. Klockan är halv 7 och jag har redan varit vaken i en och en halv timme?! Jag är förfan en sjuk människa, sjuk sjuk människa! Bussen går 7 börjar halv 9.. Sen har jag hål från halv 10 till typ 12 eller något.. Skönt?
Ska försöka ta mig ner en sväng på stan efter skolan med.. Är dock inte den tätaste personen just nu eftersom jag igår kom på att jag gått runt och trott att jag haft ungefär 1000 mer än vad jag hade.. hmmm... Blev så frustrerad när jag kom på hur det egentligen låg till, och nu är det ju inte så att jag är helt ute och cyklar.. bara det att jag glömde bort att jag klippte och färgade håret för 1000 kr förra veckan... haha!)
Jag ska köra idag med!! Så sjuuukt nervös. I mitt huvud går hela tiden tankar om hur man kör en bil.. Gasa, släpp inte kopplingen för fort. växla till 2an, stanna, kolla högerregel, ah ungefär så snurrar det omkring i huvet.. Tur att jag inte har några teoretiska ämnen idag bara matlagning och idrott!
Måste bli bättre på att använda RIKTIGA kameran...
/ H

Storebror

HAHA Martin i slutet allstå.. Så jävla klockren! Och Peter som vaktmästare är ju bara för go!
/ H

Never settle for less than you deserve

Har precis städat hela lägenheten. Även gått med saker till förrådet som stått i lägenheten allt för länge. Skönt. Om en kvart ska jag börja tvätta med. Skönt. Efter det ska jag på utv. samtal. Efter de ska jag äta kvällsmat och mysa med mammy. Känner mig sjukt duktig som diskar, städar OCH tvättar på samma dag. De e så de ska va'. Puss hej leverpastej.. haha, vilket tråkigt inlägg.. borde inte publicera för att de är för tråkigt.. men.. ni får en söt bild så blir ni nog glada!

/ J

Värt

Värd lektion idag måste jag säga. Kom hit sen eget arbete. Det säga att det inte finns några datorer i datasalen så kan inte skriva på min monolog, så då sätter jag mig och jobbar med några frågor till programet. Kommer på att fan kan ju bara svara på en idag! HAHA!
Så gick till syon och ställde en fråga. Sen så hittade jag MASSA datorer i datasalen... WOOOW.
Jag är så sur att jag garvar..
/ H

I ♥ wednesday

Har precis ätit lunch och diskat upp en veckas disk här hemma! Känner på mig att jag kommer kunna vänja mig vid att börja 12 varje onsdag... Nu så ska jag fixa håret och sen gå till skolan! Puss

/ J (bruden med världens bästa klass)

wankerwankerwanker

Tumblr_lj5o25h6pc1qh7qiko1_500_large
Jag har blivit så slapp på morgonen nu för tiden.. Förut gick jag upp tidigare, höll på att fixa mig åt en rejäl och bra frukost haha. Eller nu överdrev jag.. Men i alla fall orkade jag anstränga mig mer. Nu går jag upp i senaste laget tar på mig kläder, ser till att håret inte ser fördjävligt ut... sen äter jag nånon macka med oboy. Sämsta man kan äta, jag vet!
Ae ska fixa till det där med maten, måste bara få med min familj på noterna så att hela min dag blir nyttig ist för bara frukosten.
Imorgon har jag min första körlektion, jag är jättenervös! Huhuu.. Men det kommer nog gå bra.. hihi.
/ H

Can't you just let me be?

Haft en rätt bra dag idag, slutade halv 2 sen åkte jag och träna och nu nästan nyss eller för typ en halvtimme sen kom jag hem från att ha fikat med Kristina! Fan jag jag tycker om den tjejen! Hon är så rolig att prata med !
Nu ska jag försöka börja skriva ett PM om Voltaire! Soft.. Nej. Sen blir det desperate housewives och BB! BÄST!
Världens finaste bild. Tror jag ska operera mig såhär...
/ H

Hurry burry turry furry

har precis kommit hem från skolan! har fått ansiktsbehandling av Sändra & jag har gjort fotbehandling på henne! Sen har vi haft ett köttigt idrottspass som Marry höll i. Nu ska jag springa till friskis för att shaka asset till it's raining men! Sjukt tagg (ÄVEN FAST JONNA ÄR VÄRLDENS DISSARE & ÅKER HEM FÖR ATT SOVA ISTÄLLET.............)

Mina snyggingar när vi var på spa.. Vore inte lite skönt nu liksom ♥

/ J

Thank God I didn't fall asleep


Party in my bajamaja?

/ J

Don't get such a big head!

Idag gick det riktigt bra att köra! Verkligen! Sjukt stolt över mig själv, var dock lite nervig i början. Men det släppte efter ett tag. Åkte även i den svåraste "rondellen" i stan. Grym är jag.
Naej nu ska jag nog dra ner min pojkvän till pianot! Inte för att han kan spela... Men jag kan och jag har inte spelat på forever. Så nu ska han få stå ut med att jag spelar lite! hihi.
/ H

do not protect yourself by a fence, but rather by your friends.

Har precis kommit hem från ett core pass med Emelie & Jonna! .. Innan det softade jag loss med Jonnisen. Nu ska jag duscha och sen sova. Är galet trött. Känner att jag ger er väldigt mycket detaljer. Verkligen. Jätte mycket. Hej. Hej. Hej. Hej. Hej. Då.

/ J

Let it flow

Sitter och fixar lite med min musik, borde verkligen skriva på min redovisning. Men vet nääästan precis exakt vad jag ska säga. Så det fungerar, i hope! Det är ju mest att hitta på eget i alla fall så! Haha.
Men har gjort två nya spellistor, ingen är värt att visa än. Kommer ta dagar innan jag är nöjd. Hehe. Men ni kan ju faktiskt få min spellista som jag spelar nästan varje dag. Mest spelade spellistan hemma hos Julia med tydligen! haha.
Like Magic - 2011
Där är den, nej nu ska jag duka. Sen äta. Sen köra! NICE!
Tumblr_lj3l941t1y1qe7vz2o1_500_large
/ H

With my dreams set straight I continue to walk, with you

Måndag, igen. Allt börjar om. Inget speciellt egentligen som händer den här veckan, ska ha min första körlektion på torsdag! Kommer seriöst dö, jag körde i lördags och var så nervös och det gick så himla dåligt! Så måste köra mer den här veckan innan jag törs sätta mig bakom ratten i körskolans bil!
Måste även träna mer den här veckan... Dumma mig! Visserligen var jag ute och gick mycket förra veckan men jag måste dra mig till gymet mer än en gång i veckan!
Aja, nu ska jag avnjuta min frokost och sen cykla till bussen! Soft.
/ H

I do it for the one's who got my back

Har sovit ungefär 3 timmar inatt. Älskar att det är så ljust i lägenheten att det är omöjligt att sova längre.. Men jag talar nog för oss båda när jag säger att vi hade en grym kväll igår! Var en aning besviken på Lazeeee, men annars så! Nu ska jag äta frukost och sen ska jag spendera dagen med Sara.

/ J

Bara hon älskar mig

TJATJA!
Sitter hos Julia, vi kollar på körslaget, går ju inte att missa liksom?? Gry sa nyss "sing for me Andreas" hans låt heter sing for me! Den har jag sjungit på en konsert med just Andreas, fett cool tjej jag vet. Nej men det var så att i nian hade vi konsert med en kändis, våran kändis blev Andreas Johnsson eller hur nu hans efternamn stavas!
Nej men seriöst jag och Julia har sjukt kul just nu, wonder why?

/ H

Let's set the record straight. No one makes me smile quite like you do.

Har precis varit ute & övningskört idag igen. Körde inte på någon så jag antar att de gick bra! .. Nu sitter jag här nyduschad och ska precis kolla på ett avsnitt av greek. Lite senare ska jag vinka av ett gäng fotbollsnördar som ska åka till Italien för att se Roma (nästan säker).. Sen åker jag till Norpan för att fixa mig inför kvällens festligheter!

/ J

it's you and me, we got the whole place to ourselfs!

Sådär jag, nu ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll när jag och Julia ska ut på äventyr! haha. Sedan blir det att åka ut till lager 157 för att söka sommarjobb. Ännu ett. Står jag utan i sommar vet jag inte vart jag tar vägen! Seriöst skulle dö.
Men men, åker nog bussen till norrköping 15:05 så du vet Julia! Har inte lyckats få skjuts i alla fall, hehe.
PUSS!
Snygg osminkad tjej! haha måste göra något åt det där också innan jag drar!
/ H

Painted by numbers

Hade trevligt sällskap hela vägen hem idag. De är nice! Köpte med mig 3 nagellack, varav ett nu pryder mina naglar. Övningskörde för första gången idag! Fick panik några gånger, men annars gick de bra! Haha. Nu sitter jag och kollar på talang, en akrobat som nyss strippa. Nice!

/ J

hahahahahahah!


HAHAHAH Så äckligt så jag dör men jag garvar ändå sjukligt mycket! Såg det i äntligen fredag som är ett så sjukt roligt program!
/ H

Bättre sent än aldrig??

Fasen kom på nyss att jag inte lagt upp några bilder ifrån London!! Skämmes på mig! Tänkte lägga upp lite nu, gör en copy och kör min mammas london inlägg rakt upp och ner. Bara för att min mamma är den bästa mamma som finns!
Snygg min måste jag säga, haha, i väntan på att få gå på flygplanstoaletten if you got to go you got to go!
PICCADILLY CIRCUS! Och ännu en snygg min!
Slänger upp en skön pose tillsammans med min kompis the beefeater.
Att åka sightseeing när det blåser och regnar... INGET jag rekommenderar.. haha!
Något jag däremot rekommenderar är att se the lion king på Lyceum Theatre! Sjukt bra och sjukt fin teater!
Häftiga Camdentown!!
Inte varje måndag man stor vid Piccadilly circus måste jag säga!
För säkerhets skull...
nu får ni något att kolla på medan jag gör något annat sjukligt intressant.. eller?
/ H

Apriiiiiil apriiiiiiil potatissill

Sitter i skolan och har precis haft historia. Igår så spenderade jag största delen av kvällen hos farfar och åt tårta. Var liiite jobbigt att gå upp kvart över 6 imorse när man börjar 9.40, men men. Åker hem till ktown ikväll igen.. Myskväll med mami & papi står på schemat! Nu så börjar matten! Heido ♥

/ J

I see your true colours shining through, I see your true colours and thats why I love you

Soft dag idag, först engelska sen ska vi kolla på mina älskade dansare när de kör deras marsföreställning, tycker ni att det är lika roligt som jag tycker att de har marsföreställning den första april?? Haha, vilket skämt (Ha-ha) Ska försöka lura Vinchy idag med, han har hållt på hela veckan och petat mig på axeln medan han står på andra sidan och jag går alltid på det! Kollar alltid åt det hållet han knackar mig på axeln... Även fast jag innerst inne VET att han står på den andra sidan! haha.
Så han ska få igen...
/ H

RSS 2.0