When nothing goes right.. go left

Efter att Jullan och jag blev "provstylade" idag gick vi ner på stan för en glass (anteckna att jag ätit TVÅ glassar idag..mmmums) Sen så lurade hon in mig på hm och så råkade jag bränna 500 spänn.. Nu sitter vi hemma hos mig och så är Idisen här med, och nu ska det drickas te & pluggas här i stugan!

Nu kommer Jullan döda mig. Så för allas information ser hon inte alls ut så. Eller jo. Fast ne. Det var för två somrar sen. Okej?
/ J

I wanna cry

De här är seriöst de GODASTE cupcaksen jag ätit i mitt liv, de var så goda att jag ville gråta. (Belinda förtår då hur goda de var!!) Bakade utav mammas kompis Linda hon har en blogg där hon lägger ut bilder på tårtor och annat hon bakar, tror till och med man kan göra beställnignar till kalas etc.. Sjuukt duktig. Kika in där om ni vill dreggla lite över allt gott!
/ H

Helt störd och skev en ........!!!

Hade körlektion idag på morgonen, det gick faktiskt jättebra! Trodde jag skulle vara ringrostig, eftersom jag haft uppehåll på en och en halv vecka! Fick även min första gröna plupp, så jävla stolt blev jag. Haha.  Så nu är det inte långt kvar! Frågade Reid idag och han sa att jag kanske behöver 5 lektioner till plus risk 2an! Så det känns nice!
Nu sitter jag här och kollar på 90210, alla tjejer har rött på sig, vilket påminner mig om gymnasieslaget!! Det är imorgon!!! Så jääääävla taggad!!! Helt sjukt! Det är fan den roligaste dagen på hela året!! hehe.
/ H

halvars

Har egentligen inte tid för att blogga såhär på morgonkvisten.. Men vad gör man inte ibland asså. Nu ska jag med klassen till halvars! Slänger upp lite bilder från förra året när vi var där:

.. Galet sugen man blev på glass nu då. Heheee
/ J

friendship is one mind in two bodies

Efter skolan idag fikade jag med Marry på fräcka och sen så följde jag med när hon tatuerade sig! Sjukt snyggt blev de! Själv satt jag och spelade spel på hennes iphone i 3,5 h. Så nu är jag rätt utmattad.. Skulle inte förvåna mig ifall jag får träningsvärk i min tummen imorgon av all air-hockey.. Självklart spelade jag på easy.. Förstår inte meningen med att förlora.. Hehe.

/ J

When the evening shadows and the stars appear

Bilder från i lördags då min kära mor hade 40 års fest! (om det inte märks så hade hon tema Rött, Gult och Orange!)
/ H

Helt ok


Har precis gett mathilda massage och hon mig. Har även hunnit gjort ett litet prov i historia. SÅ NU ÄR JAG KLAR MED HISTORIAN! hehe. Soft! .. Nu hade jag tänkt mig plugga lite litteraturhistoria med Sandy i våra sköna morgonrockar. Puss

/ J

Världens bästa och finaste mamma!

Jag älskar dig, idag är det din och alla mammors dag och imorgon är det bara din dag! Om du läser detta så får du veta att din present, som förövrigt jag planerat L-Ä-N-G-E blir lite försenad pga att jag haft alldeles för lite tid. Men du ska få den! Soon i hope!
/ H

Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött

Har jobbat hela helgen.. Men har ändå hunnit med att softa hos becki, softat hos mig med skönt folk, firat mamma, ätit glassbåt(ar).. Och ni vet. Allt-de-där-som-är-så-sjukt-värt-att-skriva-i-sin-blogg-om.
Nu ska jag borsta tänderna.




FÖRÖVRIGT FYLLER VÄRLDENS BÄSTA REBECKA 19 IDAG! LOVE U ♥

/ J

Fortfarande inga bilder...

Idag hade vi sista föreställningen! 6457 kr rikare blev vi i klassen. Pensionererna är mycket generösa måste jag säga!
Jobbade även för första gången idag! Fanns inte mycket att göra, men kul att få börja tycker jag, jag tror att jag kommer ha en kanon sommar! Mycket trevliga arbetskamrater också (de jag träffa idag i alla fall, men tror säkert att de andra också är dösköna!)
Nu ligger jag i soffan och känner att jag borde sova ett dygn, minst. Vet inte hur mycket sömn jag missat den här veckan, massor! Så trött och så osocial känner jag mig, har inga pengar på mobilen, orkar inte prata med någon! (Julia jag klickade bort dig för att vi satt och åt middag hemma hos tobbes mamma, tänkte ringa tillbaka, men hade inga pengar.. hehe.) Men får inte sova ut imorgon heller, ska skriva en uppsats om shakespeare klockan 8 imorgon.. suck. Får aldrig sova. Känns det som!
/ H

on stranger tides

Igår var jag på bio med mr. Lang, han fick det i födelsedagspresent när han fyllde 17.. Så nu när de är lite mer än en månad kvar tills hans 18-årsdag så var de på hög tid att vi äntligen gick på bio. Så vi såg den nya pirates of the caribbean filmen. Även fast jag hade väldigt höga förväntningar så var den här helt klart den bästa av alla pirates-of-the-caribbean-filmer. Vet att Hanna kommer protestera och säkert skriva en rad om vilken dålig filmsmak jag har.. Men whatev. Jag älskade alla roliga detaljer, allt oförutsägbart och inte minst Penelope Cruz.

/ J

06:04

Soft att åka till skolan om en timme, inte direkt. Är en lång dag dessutom! Slutar visserligen klockan halv 1 men sen är det genrep med monologerna klockan 14 och sedan föreställning klockan 18.. Suck. Verkligen. För. Länge...
Särskilt eftersom jag MÅSTEMÅSTEMÅSTE plugga, spyr på allt som har med skolan att göra just nu.
Annars då? Jo det är rätt okej att gå upp ur sängen på mornarna nu eftersom solen lurar mig att klockan är mer än vad den är! Så det är nice.
Eller nått..
haha, nej nu ska jag se om jag får i mig min andra kick ass macka jag gjorde till frukost, gjorde två. Förstår inte vad jag tänkte...
Inläggen blir så vettiga klockan 6 på morgonen på något vis.
06:07
/ H

Whyyyy?

Jaha, då försvann massa timmar att plugga idag med, fast egentligen inte. Hade räknat med att komma hem 6 idag, när jag istället får komma hem klockan 4 blir jag överlycklig! Massa mer tid för plugg (eeeh överlycklig???) Men sen så blir det så att jag får skjutsa (tobbe får skjutsa) min bror till hans gympa, så kom nyss hem ifrån det... Så istället för att vinna två timmar så förlorade jag en.
En sak jag tänkte på när jag var och kollade på Loves gympa var att alla jävla gymnaster måste nödvändigtvis visa rumpan hela tiden?? De har leggings (genomskinliga tyyyp..) Sen har de ett lite längre linne som precis täcker rumpan, OM man går och drar i det konstant.... WHAT'S THE POINT??
Vet inte hur många par trosor jag såg medan jag var på gympan...
Nej nu MÅSTE jag ta tag i pluggandet... suck
/ H

oh baby

Jag var & frågade om prulle idag efter att sorrat hemma horre mig med saris. De ska ralle tirre imorgon. Sorre va? Sen så sorrade jag ett tarre till med Saris och sen kom Ida hirre istället. Nu durrar Ida och efter derre ska vi se på firre. Narre på murren blire.

Morsekod är för simpelt för mig. Idas och mitt språk är på riktigt.

/ J

Tips

Var och kollade på mina kära klasskamrater som hade monologföreställning idag och måste säga herrejösses vad bre de var!! Galet! Blev så stolt och det var så himla kul att kolla på! Kan ju då passa på att säga att de har en föreställning på torsdag halv 12 på konstmuseet i Norrköping!
På torsdag klockan 1800 har min grupp premiär på våra monologer (dock så göra jag ju ingen men ändå) Så det ska bli otroligt kul och spännande att se!! Vi har även föreställningar fredag 1800, lördag 1100 och söndag 1500
Nu ska jag plugga, sen äta mat och efter det BEN AND JERRYS!! Fasen vad gott det är!
/ H

Empty

Hade glömt mina nycklar hemma idag, så när jag kom hem en timme tidigare från skolan (hade ingen matte, YES) så visste jag att jag inte skulle komma in. Så då kom jag och min hjärna på den smarta idén att gå till h&m en sväng...
J-Ä-T-T-E B-R-A idé för mig som inte har så mycket pengar att göra av med just nu. Suck.
Kom hem med en t-shirt. en bikini överdel och en klänning. Visserligen saker jag skulle köpt så småningom ändå. Så jag är rätt lycklig ändå. hehe.
Visar bilder sen.
Om jag orkar.
hihi
/ H

jibber jabber about jibber jabber

spenderade gårdagen med att faktiskt tycka att de va kul att övningsköra (den niii) .. Sen så softade jag med Becka och Sara, först åt vi tacos och sen hängde på min backyard med varsin lyxshake. Imorse stod klockan på kvart i 8.. Trodde jag ställt den på kvart i 7. Ops. Vi började 8.10.. Lite stressigt maybe. Hehe

tacos ♥ (nej, vi åt inte för 7 pers.. Tyckte bilden passade rätt bra ba)

/ J

Pretty damn good

Jag hade jättetrevligt igår på Maddes bröllop! Både hon och Micke var så otroligt fina och under bröllopssermonin kunde jag inte hålla tårarna borta, stod och snyfta som ett litet barn.
Idag mår jag dock som jag förtjänar (ha-ha) Tänker absolut inte lämna sängen.
Vet att jag ser ut som hej kom och hjälp mig på den här bilden, men de skiter jag iiiii.
/ H

åh


åh, va sugen man blev.. Fast kanske liiite större.. Och lite högre upp.. åh

/ J

knas

Hej. Visst känns det skönt att vi lever? Inte sant? Även fast jag inte trodde en sekund på att jorden skulle gå under.. Så måste man väl ändå säga att de är skönt? ... Skööön..T. Sitter här och tänker att det varit ganska tråkigt för min del om jorden gått under. För då hade jag spenderat mina sista timmar med att massera andras ansikten. Fett waste.


.. Sjukt jobbig tjej som alltid som alltid ska banka in sina låtar i allas huvuden..

/ J

I think I wanna marry you

Sådär ja, nu är jag redo att göra mig redo.. eeh,.. ah.
Ska ju på bröllop idag så här ska duschar, rakas ben, lockas hår och sminkas massor innan jag är klar att åka! hehe. Hoppas hoppas att jag får några bra bilder att visa. Isåfall kommer dom när dom kommer, som alltid.
Lär nog inte skriva mer här idag, har ALLDELES för mycket att göra, hehe.
PUSSS / H


Finis sång som passar otroligt bra nu, tycker jag.

if you wanna get with me there's some things you gotta know


Sitter här med en nyduschad Marielle. Vi åt nyss klyftpotatis och beasås, möööms. Nu provar hon sig igenom min garderob i jakt på något fint. Ikväll så ska jag tvätta, diska, städa och plugga. YES

/ J

Så trött på allt!

Fyfaan, nu ska jag klaga lite, som vanligt!
Jag är så sjukligt trött och jag har precis gjort klart två arbeten som ska in imorgon, har ingen aning om hur de gick med dem, men skrev för mvg kriterier så hoppas att hon fattar att jag vill ha mvg!! hehe, jag vill i alla fall bli godkänd.
Har ett prov imorgon med, har fått frågor som man kan plugga in på, men har dock inte börjat svara på de frågorna än, så funderar på att antingen stanna uppe hela natten (ska upp halv 6 för att hinna till jävla lektionen) och svara på de där frågorna så jag kan sitta på bussen och läsa dem, eller så läser jag igenom alla häften och grejer och plugga på allt??
Jag är hungrig med, och trött.
Sug.
Juste jag har inte läst något i min engelskbok den här veckan, som jag skulle ha gjort.
Stress_large
/H

with every heartbeat

Idag har jag blivit med berlock.. -Igen. Det finaste av allt är att alla tre armbanden står för helt sjukt fina personer. Hanna, Evelina och nu Marielle. I love u guys! ♥

/ J

Tired

Okej, bio mitt i natten var kanske inte världens bästa idé... Särskillt inte när klockan hade ringt 5 morgonen innan. När jag somna igår, inatt så stog klockan på 3... Jag hade alltså då varit vaken i 22 timmar.. Liiite för mycket utan sömn för min del.
MEN bion var jättebra! Inte i klass med de första tre filmerna, men den höll. Tycker dock att den var lite onödig att göra i 3D, tyckte personligen att det förstörde mer än gjorde nytta... men måste nog se den igen, i ett piggare tillstånd. hehe
/ H

Taggaaaaa

Sitter och kollar på Desperate housewives samtidigt som jag försöker pluggar samhällskunskap! hehe. Taggar till bion sen också, Tobbe taggar också, men han har en liten annan metod, han kör på en powernap!! ville ju se filmerna innan men hann inte det, men jag kan dem ju utan och innan så vad gör det för skillnad (A)
Kommer dock vara jäääättetrött imorgon, hehe. Eftersom bion börjar 23:59 och slutar 2 timmar och 19 minuter senare. hehe!
Fasen vad jag bloggar med, skaaa bli duktigare med bider med, men enklare att bara skriva. ehe..
Tumblr_llaw5cumfa1qfwarfo1_500_large
/ H

wake me up before you go-go, don't leave me hanging on like a yo-yo

Idag på spa-lektionen fick vi börja med manikyr. Ida gjorde mina och de blev tokfina! Sandra och jag fick även massa fina bilder till vårat projekt.. Men de är ju inge skoj om jag visar dom redan nu. Så ni får nöja er med denna: (lägg märke till mobil nörden♥)

/ J

three wishes

Var inne på h&m i Katrineholm en snabbis innan jag åkte hem. Hittade tre saker som jag vill ha, men inga pengar = inget köp. Var nära på att försöka köpa dom med inga pengar. Men jag gjorde det inte, det hade varit riiktigt pinsamt, hehe. "Bara eeh du har inga pengar på kortet" så hade jag fått stå där och skämmas och säga "Nehe, jaha, eeh okej. hejdå." tur att man har lite vett i skallen i alla fall.
Så fort jag får pengar så ska detta inhandlas, om jag fortfarande tycker det är snyggt då. Har ett litet problem med att tröttna på kläder innan jag ens köpt dem. hehe.
/ H

Check!

Sådärja! Matte nationella avklarat. Fy fasen vad skönt det känns att ha det gjort!! Nu behöver jag bara tänka på samhällen, iv och engelskaboken den här veckan. hehe. bara och bara... Men always look on the bright side... eller nått.
Jag och karin sitter i en datasal och regnet faller från himlen. Soft. Ville fråga min samhällslärare om en sak till provet imorgon men hon sitter och vaktar resten av mina klasmates när de fortfarande (!!!!) håller på med matten, jag var klar för en halvtimme sen, satt alltså i 2 timmar och 40 minuter. Av 4 möjliga.
Taggar till ikväll också, som sagt ska ju på biiiooooo!!
/ H

My love is back on the screen

Kom på en sak förut, för några veckor sedan så bokade Tobbe och jag biljetter till premiären av Pirates of the caribbean 4!! Det är imorgon! Hur fort har inte tiden gått? Jag blev så taggad när jag kom på det (eftersom jag är ett huge pirates fan!!) vore det inte för allt plugg så skulle jag direkt när jag kom hem imorgon kolla igenom alla filmerna, kanske, kanske hinner en eller två filmer. Om jag dissar big brother. För filmen börjar ju inte fören 23.59, hehe..
Jag är så taggad att jag inte ens kommer ihåg att jag är nervös inför matten.
/ H

If I could go back and change the past I would.

Är sjukligt nervös inför matte nationella imorgon. Har aldrig kännts så här illa innan ett matte prov någonsin. Har ångest inför att jag valt matte c i iv nästa år med. Vad tänkte jag?? Matte c? JAG?! Jaja, det ser ju bra ut i betyget osv..
Har även samhällsprov på onsdag, och prov + två inlämningar på iv på torsdag. Sen tror jag att det var prov på fredag på iv med?? Suck. Det är säkert fler saker som jag dock inte har någon koll på, men min hjärna kan inte hålla koll på hundra saker samtidigt!!
Nu har jag snart sista körteorilektionen, det känns skönt. Ett stressmoment mindre.
/ H

SMOKIN' HOT

Idag kommer jag och Sara spendera 12 timmar i skolan. Min plan är att göra klart 2 stora uppgifter nu tills klockan blir 8. Helt okej va?

Random bild på Jocke & mig för.. 1,5 år sen? Haha

/ J

Never again

Den som sa att träning innan frukost är det bästa som finns. Dö. Var ute och sprang förut, seriöst har aldrig fått så mycket håll i hela mitt liv.. Kunde inte ens springa klart min runda, jag tog en genväg hem, duschade och åt en stooooor frukost.
Aldrig springa innan jag fått något i magen igen!!
/ H

"jag är elak, folk är rädda för mig"

Dålig uppdatering idag, men har faktiskt haft endel saker för mig. Pluggade massa samhällskunskap på förmiddagen (duktig tjej) sedan åkte Tobias och jag hem till hans bror för att testa kineckt, hehe det va fan kul. Inte mycket skillnad från typ eyetoy som jag var helt in to för några år sedan (när jag gick i typ 5an 6an..) men detta är såklart bättre kvalite osv.
Sedan blev det en tur ner till djulö för lite glassätande, det blev dock lite kallt när vi satt där nere så vi fick åka hem på en gång efter att glassen var upp äten, väl hemma så kollade vi ikapp på några serier, asså det börjar bli riktigt tomt på serier nu!!! Ett avsnitt kvar av 3 serier och två avsnitt av en annan och alla andra är slut!! Hur ska jag överleva? Har visserligen en säsong kvar av 90210 har snart kollat klart på första säsongen och insett att jag nog sett alla avsnitt på den säsongen redan... Kanske inte de tre sista avsnitten men aah. Kändes ändå bra att kolla igenom säsongen igen eftersom jag knappt kom ihåg något.
Känner att jag hamnade lite off track nu...
Efter att vi hade kollat på serierna så åkte vi hem till mig för att gå på en pw, inveg mina nya halvfula men ack så sköna skor.
Ja och nu sitter jag här och ska plugga lite till medan min bror kollar på cartoon network, en fågelskrämma som säger "jag är elak, folk är rädda för mig!".. suck.
/ H

Tidsfördriv


Missade bussen hem från jobbet så fick hänga med min kollega inne på troppan som hon så sött kallar de. Helt okej tidsfördriv! Jag klappade förövrigt en blåsfisk. (Stolt)

/ J

Dressing up feeling pretty

Fiiina prisvärda (med andra ord billiga) klänningar alla ifrån h&m. Är verkligen kär i den första och den sista, ska se om jag kan klicka hem dom snarast! hehe.
/ H

Dance dance dance

Sitter och kollar på eurovision, tycker att det är helt okej ändå. Tradition på något vis. Känns lite viktigt och jag är, hör och häpna rätt stolt över Sverige. Jag menar Eric Saade har en häftig låt (med helt jävla konstig text, men den behöver vi ju inte prata om) han dansar riktigt bra så jag hoppas att det kommer att gå bra!
Min pojke är ute och roar sig och jag är inte det minsta avundsjuk..... Han är på svensexa och har spelat paintbal och är nu ute och dricker öl säkerligen, haha! Fasen vad jag är sugen på att dansa!! (ångrar att vi inte gick ut igår Belinda.. Varför bestämmer man alltid fel? haha!) Får väl se om han kommer hem hit sen eller om han slaggar hos sin bror som han skrev till mig förut.... Slaggar? jaja, han får väl använta vilka ord han vill.
Och ja, han GÅR ju att kolla på, det gör ju liksom inget..
/ H

Dress mystery

Blev irriterad när jag kollade igenom mina bilder.. För där fanns en bild med en jääättefin klänning som jag förmodligen sparat av just den anledningen.. Men jag har inte skrivit upp vart den kommer ifrån?? Smart tjej! eller...
Den är liksom orange och jättefin! Vill ha den på min mammas fest som är om två veckor...
Fick för mig att den var ifrån gina, men kan inte hitta den på deras hemsida och då är det omöjligt att leta upp den... suck
/ H

Excuses

Sitter här och pluggar, matte. Finns det något som är tråkigare?? Använder mig av den snälla killen på matteboken.se som så snällt förklarar varje uppgift för mig. hehe.
Kommer på mig själv stup i kvarten med att sitta och försöka komma på en bra anledning till att inte plugga. Som till exempel "Löparrundan som Tobbe ritade åt mig igår är borta, kanske bäst att jag försöker rita om den.." eller.. "Mamma har faktiskt köpt nya rakhyvlar och jag är i STORT behov av att raka benen, bäst jag gör det." eller.. "Jag glömde blogga i morse!!!" eller.. "Det är ju så himla fint väder, bäst jag går ut och känner om det är så varmt som det ser ut."
Jag har bara fallit för en utav mina underbara ursäkter, hehe. Duktig tjej som inte lyssnar på sig själv allt för mycket.
Men nu kom faktiskt mamma på den bästa ursäkten.
Det är mat.
Världens bästa tjejor, som förövrigt också är väääldigt bra på ursäkter! haha
/ H

My Friday Night

jag klagar inte!♥
/ H

you make my day, every day

Hade sovmorgon idag. Galet skönt kan jag lova! Hade 2 lektioner, varav en så gjorde jag en sista uppgift på matten. Hoppas verkligen att jag får godkänt så jag äntligen är klar med kursen! Annars har jag softat med Becka hela dagen, tittat på film, ätit pizza (som jag köpte för mina egna pengar Jonna!!!!) och så kom Joakim förbi en stund. Nice de! Nu så tänkte jag glo på 90210. Jobbar imorgon så ska försöka att somna ganska skapligt (för er som undra)

Mina tjejor! ♥
..... Jag är inte blek alls.

/ J

My body is fragile

hoho, nu är jag här igen! Så jääkla skönt med fredag, och HELG! Måste dock plugga i helgen... Ska ut och springa med, måste komma igång med träningen igen då jag kommit in i en svacka.... MEN köpte löparskor idag, ska testa dom lite mer och är dom bra så blir det en runda imorgon tror jag, hehe!
De är dock inga skönheter, men fasen måste man ha snygga löparskor? I såfall går jag av på mitten.
/ H

Morgonens första inlägg 05.45 ni kan inte förvänta er bilder.

Klockan är alldeles för lite och jag är vaken, ligger långt efter i mogronens alla "aktiviteter" Bussen går om 55 minuter och här sitter jag i sovkläder utan frukost i magen och konstaterade rätt nyss att jag egentligen har ett litet behov utav att duscha. Men det hinner jag inte nu, nej nej.
Dagens schema
Engelska
Dans
Teater
Matlagning
Hem och plugga som ett djuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur.
Soft.
Not.
Säger dock som Julia att jag gått och blivit lite förälskad i Tubiefy. hehe.
/ H

Just the way you are

Har haft en väldigt mysig kväll med mina tjejor! Blev en spontanbowling, kladdkakemuffins, spel och sånt där mys. Bilder kommer later vet ni. Nu väntar sängen. Puss

/ J

P.s tubeify

Sneakpeak

Sneakpeak på två finis linnen som kom med posten idag! hehe.
/ H

The sun will come out tomorrow

Dålig uppdatering idag, men har faktiskt haft rätt fullt upp! Nationella imorse, sen när jag kom hem hade jag körlektion! hehe. Gick bra, reidar (som jag kallar min körlärare) panikbromsade och fy faan vad äskigt det var, vågade inte bromsa lika hårt som honom, men kommer det en älg så måste jag väl. haha.
Sen åkte Tobias och jag till factory outlet för att köpa en skjorta och fluga till honom som han ska ha när hans syster gifter sig! Efter det var det bara åka hem och äta och sedan bege mig till Tallås aulan där jag skulle kolla på musikale Annie.
Hade inte jättehöga förväntningar och var inte jättetaggad på att se musikal, men fyyy faaasen vad bra de var! Helt otroligt! Vilket jobb!! Vilka skådisar, sångare och allt var så jävla grymt! Måste även säga till världens bästa Kristina att du var så jävla bäst, blev nästan rädd för dig på riktigt. Är så glad att jag har en vän som du, så otroligt grym! hehe.
Om ni har tid, gå och se den på lördag!
/ H

rätt så gott



/ J

And baby take a backseat

Sitter och kollar på bästa big brother och dricker lättdryck. Vanliga tråkiga hallon. Vill ha blåbär lime, men den verkar bara finnas på ica nära...... Suck.
Taggar för Engelska B nationella imorgon. Det är typ från klockan 8 till 12 eller något... kanske inte såå länge, men bättre att underdriva än att överdriva.
Ska nog ta med kameran också, kanske kan lyckas knäppa några intressanta bilder, hehe. Fast jag vill ha en ny kamera.. En fiiiniis. En braaais. Men alla dom är dyra, gaalet dyra!
Aja, nuni ska jag fortsätta kolla på BB hehe.
/ H

E ni me yao

Njutit utav solen nu. Så jääääävla skönt med sol! Jag har suttit och stekt i flera timmar (varvat med matteplugg såklart...)
Måste ju även meddela att min underbara pojkvän tog körkort igår!!!!!! Så sjukt stolt över honom! Så han är nu min privata chaufför, soft!
Min webcam är cp, kontsigt inställd på något vis... Men här ser man i alla fall min underbara bikini från bikbok! Love it!
/ H

The lazy song - Bruno Mars


/ J

nu kommer sandra bli avis


Har precis ätit jordgubbar + glass med Emelie & Ida! Sjukt galet ap-gott! Snart kommer Beckis hit och äter resterna. Hehe. Kvällen spenderas troligen med Marry! Lovely

/ J

Body shutdown

Funderade på om det var dags för mig att börja blogga igen. Tror att jag är redo. Behöver ju faktiskt någonstans att skriva av mig allt skit, fan skolan äter upp mig just nu. Engelska B nationella imorgon, samhällsprov + Matte B nationella nästa vecka, muntliga Engelska B nationella, en bok som ska läsas ut och redovisas i Engelska B, Monologskitskrivning, Svenska B raportt, omprov i samhällen, plugga körteori.... Det är väl allt som jag måste göra de närmaste 3-4 veckorna... suck.
Plus att jag måste umgås med mina vänner, familj, övningsköra, fundera på hur fan jag ska göra med riskettan planera lite för sommaren och hålla koll på mina pengar...
Ja nu överdriver jag allt.
Så att det ska se värre ut än vad det är.
Men det är illa, riktigt illa.
Body shutdown.

En rätt asful bild på mig men en rätt assnygg bild på Julia, som jag förövrigt saknar like crazy!
/H

a change of plans


Blev att jag åkte hem till Jonna och softade med henne och Sara igår kväll istället. Hur mys som helst! Nu är de snart dags att åka till skolich.
Hej hej hej bye bye bye då
/ J

blogg.se är bäst

Jag har nyss haft mysigt ballehäng med ybexx och ska snart somna till dh. Imorgon i skolan ska vi ha spa typ hela dagen, ska även fota till mitt och Sandras projekterbete. Sen ska de shakas med Emelie & Jonna! Längtar som bara deeeen. Efter de ska jag ha tacomys med brudarna! Tisdagar är bäst ingen protest ♥

/ J

general knas

bloggen är knas. allt är knas

/ J

at the top of my list


/ J

Grattis honey!


Grattis till världens bästa Marry på din 18-årsdag! ♥

/ J

Sneak peak


Hann med en fika med Sara och en runda på stan igår! .. Skulle handla en present till syrran som fyller 25 i helgen.. Slutade med att jag köpte minst lika mycket till mig själv med. Hehe

/ J

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul


Jag ska precis sätta igång att göra muffins till Jonna. Lite som en kompensation för att jag tvingar henne att se greys ikväll. Förövrigt så ska jag testa receptet som jag fick från Ida som står på en kökshandduk! Haha, kan de bli mer klockis eller?

/ J

Ny design!

Sådärja, nu känns det inte lika tråkigt och gammalt längre hörni. Hoppas ni gillart! Puss & kram
/ J

tredje maj baj baj

Något som är lite ovanligt för denna tisdag är att Hannas b-friend fyller 18! Eftersom Hanna är extremt off på att blogg at the moment och jag vet att Tobbe läser mina inlägg när han verkligen inte har något annat att göra och är extremt uttråkad (det värmer) så passar jag väl på att säga grattis här med!

Första bästa bilden ba

/ J

fina måndag

Efter idag vill jag aldrig mer öppna en mattebok kan jag säga. Men är nog illa tvungen.. Men åt en chokladboll till lurre så jag fick sugarrush och blev happy. Efter skolan var jag med Bjärtstrand och bakade muffins (världens bästa som hade köpt klockrenaste presenten till mig på ullis förövrigt!♥) Lite senare kom en väldigt blond Marielle och så invigde vi min pimpade balkong med lite te & måndagsmys! Har haft en väldigt fin måndag helt enkelt

/ J

Suck it spotify

Kära spotify, inte nog med att mina öron snart blöder av allt ditt tjat om gymnasium, känns lite sent för min del faktiskt? Men nu så ska du slå till på att man bara ska få lyssna 5 gånger på samma låt. Glad 1 maj. Bitch. Tänker ge din konkurrent grooveshark en ärlig chans innan jag payar för unlimited. Yeah, you heard me.

/ J

RSS 2.0